У Рівному розпочинається "французька весна"

У Рівному розпочинається
0
У Рівному розпочинається "французька весна"

Чотирнадцятий рік поспіль Посольство Франції в Україні, Французький інститут в Україні та мережа Альянс франсез в Україні представляють  фестиваль, сповнений наснаги, розваг, натхнення для роздумів та нових ідей. Найбільші міста України – Дніпропетровськ, Запоріжжя, Київ, Львів,  Одеса, Рівне, Харків, а також Бердичів та Івано-Франківськ – житимуть у квітні у ритмі «Французької весни» та її різноманітної та насиченої програми подій. 

Чому цей формат виявився успішним? Яка роль ко-продукцій і спільних проектів у цьому році? Чому французькі та українські компанії традиційно підтримують «Французьку весну в Україні?»  Нагода отримати всю інформацію про фестиваль з перших рук!

Учасники та гості прес-конференції: виконавчий директор Французького Інституту в Україні Матьє Арден, президент РО «Альянс Франсез» м.Рівне Дмитро Лущак, представники французьких та укранських компаній, що підтримують наш фестиваль, тощо.
Це буде чудова нагода отримати інформацію про всі події з перших рук, а також отримати відповіді на всі запитання щодо Французької весни як під час конференції, так і у неформальному спілкуванні за філіжанкою кави.

УВАГА!Акредитація на прес-конференцію до 27 березня, 17.00 за електронною адресою artjazzmarketing@gmail.com, Олена Шульга +38(067)363-34-18. Сам захід відбудеться 28 березня о 12.00 – приміщення РО «Альянс Франсез» м. Рівне  (вул. Пушкіна 17).

0
# Французька весна # французький альянс
Найцікавіші матеріали
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі
Іран готується до атаки на Ізраїль протягом найближчих 24-48 годин
0
Читати далі
Пташки для понтонно-мостового полку передали депутати Рівного
0
Читати далі
Для відновлення лікарень Рівненщини виділять понад 800 млн грн
0
Читати далі
США передали Україні зброю, конфісковану в Ірану
0
Читати далі
кремль посилює фейки про атаки на ЗАЕС
0
Читати далі