У Рівному сьогодні запускають "Детектор"

У Рівному сьогодні запускають
0
У Рівному сьогодні запускають "Детектор"

Сайт «ВСЕ» вже писав про нову програму, яка має вийти на телеканалі «Рівне 1» співавтором та ведучим якої є журналіст сайту Олексій Кривошеєв. За умовами програми, гість студії спочатку проходить детектор, а вже потім, маючи результати, ведучий ставить запитання у студії. Учасниками програми можуть бути політики, депутати, чиновники, бізнесмени та громадські активісти. Сьогодні, у середу о 21:30 програма «Детектор» вперше виходить на екрани.

Робота над проектом розпочалась ще наприкінці січня 2017 року. Для програми була змонтована нова студія і розроблена оригінальна концепція. Спочатку були побоювання, що місцева політична і бізнесова еліти не відгукнуться на участь у проекті. Але вже на сьогодні відзнято більше десяти програм.

- Програма «Детектор» ще не вийшовши на екрани стала певним індикатором для місцевого політикуму. Як виявилось, ті хто били себе кулаком у груди, що чесні і відкриті – почали «морозитись» від участі в програмі. І навпаки, ті хто здавалось би мав тікати від детектору – погоджувались на участь та давали шокуючи відповіді на запитання у студії. – розповідає журналіст сайту «ВСЕ» та ведучий програми «Детектор» Олексій Кривошеєв. – Тепер навіть у мене виникають питання: що ж такого приховують ті, хто злякались пройти детектор. Та просто так відкараскатись не вийде, у нашої  творчої групи програми є неприємний сюрприз для тих, не готовий до відкритого і чесного діалогу з суспільством і не хоче відповідати на незручні питання. Але про це трохи пізніше.

Нагадаємо, що перший випуск програми «Детектор» можна подивитись вже сьогодні, у середу 5 квітня о 21:30 на телеканалі «Рівне 1». Першим гостем програми буде екс-кандидат в нардепи і на посаду міського голови, колишній лідер "Громадського контролю", представник "Руху нових сил" Саакашвілі - Дмитро Якимець.

0
Політика # Дмитро Якимець # програма Детектор # Олексій Кривошеєв
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі