У Рівному сталась страшна пожежа в гуртожитку [Фото+відео]

У Рівному сталась страшна пожежа в гуртожитку [Фото+відео]
0
  • У Рівному сталась страшна пожежа в гуртожитку [Фото+відео]
  • У Рівному сталась страшна пожежа в гуртожитку [Фото+відео]

 У Рівному сталась страшна пожежа в гуртожитку на вулиці Петра Могили, 25. Полум`я охопило два поверхи будівлі. 

4 січня о 20:55 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в п’ятиповерховому житлову будинку  в місті Рівне по вулиці Петра Могили 25.

Пожежа виникла на третьому поверсі в кімнаті №54 на площі близько 20м2. На місце виклики негайно було направлено три пожежні автоцистерни та оперативно-координаційний центр обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій. По прибуттю за вказаною адресою, керівником гасіння пожежі, після оцінки ситуації було прийнято рішення про залучення додаткових сил та засобів.

  Через надто високу температуру та сильне задимлення на третьому, четвертому та п’ятому поверхах виникла реальна загроза життю та здоров’ю людей. Одна група рятувальників розпочала евакуацію та порятунок мешканців будинків по сходових маршах та по пожежних автодрабинах, інша група вогнеборців в апаратах захисту органів зору та дихання подали на гасіння п’ять водяних стволів.

Оперативні дії по координації гасіння очолив начальник Головного управління ДСНС у Рівненській області генерал-майор служби цивільного захисту Сергій Крук. До місця події прибули представники міськвиконкому та Рівненської ОДА.

 

- Коли люди встигли так скурвитися?! Коли я це прогавила?... В дорозі додому. Бачу пожежу в багатоквартирному будинку. Палають щонайменше дві квартири. Пожежники зашиваються. Один з них просить перехожих чоловіків (а було з 30 зівак) допомогти потримати пожежну драбину (бо він в машині на цей момент один) І нуль реакції у мужиків! Нуль! Зате так вправно знімають на телефон! І лише за другим проханням двоє!!! молодих хлопців йдуть помогти. Полум'я величезне. У верхніх квартирах люди, в сусідніх з вогнем теж. 
Рома завше казав, що надто зачаровуюся людьми, ідеалізую. Чи не вперше готова з ним погодитися. До сліз мене вразила ця ситуація, - обурюється рівнянка Марина Веремчук-Попова

 На місці події працювало 9 одиниць пожежно-рятуальної техніки та 40 чоловік особового складу рятувальників.

- На місці пожежі розгорнуто мобільний пункт обігріву у ньому всі бажаючі можуть зігрітися та випити гарячого чаю. Також на базі пункту працюють психологи, які допомагають мешканцям відійти від отриманого шоку. Тим часом вогнеборці продовжують перевіряти будівлю. Загиблих немає. Причини пожежі встановлюватимуть експерти, повідомив начальник ГУ ДСНС у Рівненській області Сергій Крук. 

Рівненські рятувальники в мобільному пункті обігріву зігірвають мешканців будинку та пригощають їх гарячим чаєм. На місці події перші особи міста.

0
Кримінал # пожежа
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі