У Рівному танцювальний Різдвяний бал вразив блиском

У Рівному танцювальний Різдвяний бал вразив блиском
0
У Рівному танцювальний Різдвяний бал вразив блиском

Щорічний міжнародний рівненський «Різдвяний бал» знову зібрав навколо себе практично весь танцювальний бомонд і шанувальників мистецтва танцю міста та району. 

Уже в чотирнадцяте в Рівному зібралися найкращі спортивні танцювальні пари з усієї України. Приїхали учасники із Грузії, Росії та Ізраїлю. А рівень і авторитет команди суддів і взагалі викликає захоплення: достатньо пригадати хоча б ім’я донеччанина, багаторазового чемпіона України Ігоря Колчина. Зірковий гість проекту – Олена Шоптенко з новим, майже ніким не баченим проектом «GEOMETHREE» приголомшила обізнану в сучасних танцях публіку суворою виразністю хореографії про структуроване суспільство і свідомість, пише 7днів.

Масштабом і сміливістю захопив і сам танцпол. «Різдвяний бал-2017» уперше провели в «Текстильнику». Замість глядацьких крісел у партер продовжили й без того величезну сцену. У результаті грандіозне шоу кружляло на понад трьохстах квадратних метрах танцювального паркету.

Відкрив вже традиційно, свято танцю, грації та пристрасті міський голова Рівного Володимир Хомко.

– Час плине швидко. Пригадую, як дев’ять років тому я потрапив уперше на «Різдвяний бал», – згадав історію, з якої розпочався успіх і розквіт конкурсу, мер. – Тоді його проводили в будинку культури в одному з сіл за містом, а снігу було мало не по пояс. Ми вирішили забрати конкурс у Рівне, й ніколи про це не пошкодували. Адже, на мою думку, «Різдвяний бал» – найбільш цікаве, видовищне, красиве дійство, яке відбувається в місті протягом року. Спасибі тим, хто бал організовує – Романові й Дарині Гриценюкам. Спасибі тим, хто висунув ідею перенести це дійство до міського палацу культури. Я вражений трансформацією нашої зали, і сподіваюсь, що надалі «Різдвяний бал проходитиме саме тут. Учасникам бажаю, щоб у чесній боротьбі перемогли ті, хто того заслужить. Глядачам – незабутнього дійства і хорошого настрою. А всіх рівнян за доброю традицією вітаю з наступаючим Різдвом. Добра, здоров’я, гарного настрою і впевненості вам у Новому році!

Над сценою засяяло світлове шоу, заграв оркестр – «Sarafan band» із вокалісткою Мирославою Толочик, й десятки пар, дами – у вишуканих вечірніх сукнях, а кавалери – в чорних витончених костюмах, пройшли, неначе подіумом, у фестивальному параді.

Два дні на рівненському паркеті вирували справжні танцювальні пристрасті. На паркет виходили пари різних ві

– «Різдвяний бал-2017», для нас,організаторів видався найбільш складним, порівняно із попередніми. Новий формат, нова незвична сцена з беззаперечними, звичайно, перевагами. Та довелось вирішити безліч проблем. Зате бал видався найбільш яскравим і масштабним в історії рівненського фестивалю, – розповіла Дарина Гриценюк. – Ми навіть не очікували, але заявки подали 1200 пар, найкращі бальники з усієї України. Ми задоволені: наш фестиваль став впевнено одною з найпомітніших подій у бальних танцях в Україні.

0
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі