У Рівному відбудуться міжнародні змагання зі спідвею

У Рівному відбудуться міжнародні змагання зі спідвею
0
У Рівному відбудуться міжнародні змагання зі спідвею

Звісно, що найбільш важливою подією у цьому переліку є власне організація та проведення змагань. "Міжнародний турнір з нагоди 60-річчя Рівненського спідвею" стартуватиме в неділю 26 травня на Рівненському Мототреці. Початок змагань о 17.00.

Участь у турнірі візьмуть гонщики з Польщі, Латвії, Угорщини, Аргентини, Чехії та України. Попередню згоду дали наступні спортсмени: Марцин Ремпала (Польща), Норберт Магоші (Угорщина), Факундо Албін (Угорщина), Елвіс Авгуцевічс та Ернест Матюшонокс (Латвія). Тривають перемовини організаторів з наступними спортсменами: Матіч Івачіч (Словенія), Давіс Курміс (Латвія), Річардс Ансвіеліус (Естонія), Матеуш Свідніцкі (Польща). Нагадаємо, що в неділю в Польських Лігах проходять лігові змагання, тому більшість зірок спідвею задіяні саме там.

Серед українців у Рівному стартуватимуть Марко Левішин, Станіслав Мельничук, Назар Федорчук, Андрій Розалюк, Віталій Лисак, Андрій Кобрін, Назар Ткачук, Павло Бондарчук та Денис Присяжнюк.

На відкриття змагань будуть запрошені ветерани Рівненського спідвею, в тому числі й гості з-за кордону. Турнір проходитиме за кубковою системою з двома півфіналами та Фіналом. 

В перервах між заїздами основних учасників гонки стартуватимуть учні дитячо-юнацької секції спідвею ім. Віктора Чайки при "Рівненському міському спортивно-технічному клубі" та стрибки мотофристайлерів.

Під час церемонії нагородження на вболівальників та учасників змагань очікують конфеті та фейєрверк, який буде запущено  з даху адмінбудівлі ТСОУ.

Окрім власне змагань протягом тижня відбудеться низка заходів:

 - 21 травня у віторок у приміщенні Міського Будинку Культури (прак Шевченка, 1-й поверх) о 17.00 відкриється вистаавка, присвячена 60-річчю Рівненського Спідвею. Серед експонатів мотоцикли (в тому числі льодовий), нагороди, кубки, комбінезони, колекція ретро-знімків. Запрошуються ветерани спідвею, вболівальники та представники ЗМІ.

  - 4 травня у п'ятницю об 11.00 у приміщенні Рівненського міськвиконкому (3-й поверх) відбудеться презентація та погашення конвертів до 60-річчя Рівненського спідвею та марок із Легендами рівненського спідвею. Запрошуються ветерани гаревих перегонів, вболівальники та представники ЗМІ.

 Під час церемонії відкриття змагань розважатиме глядачів перша скрипалька міста "Людмила Скрипка".

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі
У Рівненській ОДА вивчали доцільність публічних закупівель
0
Читати далі