У Рівному відбудуться півфінали Кубку міського голови з футзалу (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)

У Рівному відбудуться півфінали Кубку міського голови з футзалу (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)
0
У Рівному відбудуться півфінали Кубку міського голови з футзалу (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)

Чотири претенденти залишилось на Кубок міського голови Рівного з футзалу, який традиційно розігрують перед новорічними святами. Сьогодні, у суботу 28 грудня буде зіграно два півфінали, а в неділю, 29 грудня фінальний поєдинок.

Загалом в турнірі взяли участь шістнадцять команд. Перші два етапи кубкових змагань без особливих проблем подолав один з головних претендентів на перемогу в турнірі «Рівнестандарт ДЮСШ-4». Команда в двох іграх забила двадцять голів, і пропустила лише тричі. В 1/16 фіналу був розгромлений «РДГУ» 10:1, а в 1/8 аналогічна доля спіткала іншого суперника ФК «Горбаків» – 10:2. У півфіналі на дебютанта змагань «Рівнестандарт ДЮСШ-4» чекає набагато серйозніший суперник, ніж попередні – це старожил та один з лідерів аматорського футзалу Рівного, – «Комфорт-Сервіс». На думку багатьох знавців місцевого футзалу, саме переможець цієї пари, зобов’язаний буде вигравати цей трофей у фіналі. Щодо півфіналу, то «Рівнестандарт ДЮСШ-4» також є фаворитом, адже має рівніший підбір гравців та довшу «лаву запасних», що дасть можливість тренерам Юрію Баховському та Віталію Засморжуку частіше міняти гравців та підтримувати високий темп гри. Гра між «Рівнестандарт ДЮСШ-4» та «Комфорт-Сервіс» відбудеться сьогодні 28 грудня у Спорткомплексі «ДЮСШ-4» і розпочнеться о 17:15. Перед цим буде зіграний інший півфінал «Вікінг» – «Поліська Січ» вийдуть на майданчик о 16:00.

Зазначимо, що переможець Кубку міського голови Рівного 2018 визначився в серії післяматчевих пенальті, в яких «Славія» обіграла «Комфорт-Сервіс». «Славія» вигравали цей трофей останні чотири роки поспіль, але цьогоріч не бере участі у футзальних змаганнях. Щодо «Рівнестандарт ДЮСШ-4», то для цієї команди 2019 рік є дебютним. Команда бере участь, і доволі успішно, у всіх можливих турнірах з футзалу, як міських, так і обласних і всеукраїнських. Окрім, виходу до півфіналу Кубку міського голови Рівного, «Рівнестандарт ДЮСШ-4» лідирує в Аматорській футзальній лізі Рівненщини, здобувши 8 перемог у восьми матчах. У другій лізі Чемпіонату України, рівняни відіграли три тури, в яких здобули дві перемоги, зазнавши однієї поразки та мають хороші шанси вийти до фінальної частини цих змагань. Головний тренер «Рівнестандарт ДЮСШ-4» Юрій Баховський розповів, що стратегія клубу при формуванні складу – це вихованці саме рівненського футзалу, і рівень школи та підготовки гравців в нашому місті дозволяє за таких умов побудувати боєздатну команду, яка зможе грати на найвищому рівні. Юрій Баховський каже, що йому вдалося зібрати майже усіх найкращих вихованців рівненського футзалу, які в різні роки встигли пограти на професійному рівні, як за «Карадинал-Рівне» так і за МФК «Рівне» та інші команди. Наразі «Рівнестандарт ДЮСШ-4» перебуває на стадії становлення, але має дуже амбітні плани, і вже зараз перед футболістами стоїть завдання перемагати в кожній грі.

0
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі