У Рівному відкриється новий гіпермаркет вікон та дверей

У Рівному відкриється новий гіпермаркет вікон та дверей
0
У Рівному відкриється новий гіпермаркет вікон та дверей

Найбільший у Західній Україні магазин дверей, вікон та воріт – Гіпермаркет дверей «На Щасливому» - незабаром відкриє у Рівному вже свій другий магазин. А все  - заради зручності та комфорту рівнян.

Перший Гіпермаркет був розташований у південній частині міста, натомість новий магазин відчинить свої двері для рівнян на Північному, неподалік ТРЦ «Чайка» та ТЦ «Новус» - на вул. Гагаріна, 18б. Тож тепер мешканці міста зможуть обирати, куди їм зручніше завітати, щоб обрати для своєї оселі вхідні та міжкімнатні двері, вікна та ролети до них, ворота, підлогу, а також усю необхідну фурнітуру та комплектуючі.

"З моменту відкриття Гіпермаркету дверей «На Щасливому» з нами постійно виявляють бажання співпрацювати все нові і нові виробники. Кожен з них хоче бути представлений на наших виставкових площах, які є найбільшими за своїми розмірами серед подібних магазинів Західної України. Відтак, ми побачили потребу у відкритті нашого другого Гіпермаркету," - пояснила директор Гіпермаркету вікон та дверей Оксана Богатир.

 

Новий Гіпермаркет вікон та дверей буде не меншим за масштабом, ніж Гіпермаркет дверей «На Щасливому». Просторі торгові площі, величезний асортимент товарів, кваліфіковані консультації, безкоштовні послуги замірника, якісний демонтаж старих та акуратне встановлення нових дверей та вікон – усе це рівняни вже звично знайдуть у цих магазинах.

До слова, у новому Гіпермаркеті вікон та дверей на вул. Гагаріна, 18б буде представлено понад 110 найменувань міжкімнатних та більше 60 вхідних дверей, більше 300 видів різної дверної фурнітури, десятки металопластикових та дерев'яних вікон різних форм від провідних виробників світу, а також технічні двері, гаражні, секційні, розпашні, ролетні та відкатні ворота і автоматику до них, шлагбауми, дерев’яна підлога, ламінат, тканинні ролети на вікна та навіть терасна дошка.

Зокрема, в Гіпермаркеті вікон і дверей ви зможете знайти вхідні двері таких відомих брендів, як Nikadoors, Aplot, «Новий Світ», «Берислав» та міжкімнатні двері Ecodoors, Korfad, Domberg, «Папа Карло», «Гранд», V’Porte, «Родос», «Данапрістайл», «Ваші двері» тощо. Крім цього, відтепер у Гіпермаркеті можна буде придбати дверну продукцію всесвітньовідомої німецької компанії Hormann, пропозиція якої в Рівному досі була дуже вузько представлена. 

Таким чином, завдяки широкому асортименту товарів у Гіпермаркеті вікон та дверей навіть найвибагливіший покупець знайде для себе те, що шукає. Класичні та нестандартні форми виробів, матеріали, з яких вони виконані, кольори – усе це чекатиме на вас у новому магазині на вул. Гагаріна, 18б.

Окрім того, Гіпермаркет вікон та дверей порадує своїх покупців одними з найнижчих цін в регіоні, а тому покупки для вас стануть ще приємнішими! Ви знайдете там варіанти на будь-який смак та гаманець, починаючи від класичних бюджетних і закінчуючи дорогими ексклюзивними екземплярами.

А якщо у клієнтів магазину через великий вибір «розбігатимуться очі» і в них виникне проблема, який саме варіант обрати – не біда! Адже у Гіпермаркеті вікон та дверей працюють фахові консультанти, які залюбки допоможуть вам прийняти правильне рішення та придбати найкращі товари!

"Величезною перевагою нашого Гіпермаркету над іншими подібними магазинами є те, що в нас працюють одразу 6  бригад монтажників по два чоловіки у кожній. Усі вони є спеціалістами у своїй галузі, адже кожен з них робить свою вузькоспеціалізовану роботу: хтось монтує вікна, хтось — вхідні чи міжкімнатні двері, а хтось — ворота. Тому за якість і терміни монтажу клієнт може не хвилюватися," - підкреслила директор Гіпермаркету вікон та дверей Оксана Богатир.

 

Варто додати, що за вашим бажанням придбані вами двері, вікна чи ворота можуть встановити у вашій оселі одразу ж у день купівлі. І це - ще далеко не всі переваги нового Гіпермаркету вікон та дверей!

Побачити усе на власні очі кожен бажаючий зможе, завітавши до магазину за адресою: вул. Гагаріна, 18б. Його урочисте відкриття відбудеться на Покрову - у суботу, 14 жовтня 2017 року, о 12 год. Саме тоді на усіх гостей чекатиме безліч сюрпризів та подарунків, розваги та конкурси, а також святкова знижка 10% з нагоди відкриття на весь асортимент товарів  кожному покупцю до кінця жовтня. У Гіпермаркеті вікон та дверей також обіцяють, що кожен, хто прийде до них на свято відкриття, гарантовано отримає заряд позитиву та хороший настрій!

 

Гіпермаркет вікон та дверей:

Адреса: м. Рівне, вул. Гагаріна, 18б.

Телефони: (068) 805-65-80, (066) 541-00-67.

Сайт: www.dveri-schaslyve.com.ua.

Графік роботи: 10:00-19:00 щодня, без перерви і вихідних.

 

* на правах реклами

0
Наука і технології # ЖК "На Щасливому" # Двері Рівне
Найцікавіші матеріали
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі