У Рівному відкрили нову частину Нацгвардії

У Рівному відкрили нову частину Нацгвардії
0
  • У Рівному відкрили нову частину Нацгвардії
  • У Рівному відкрили нову частину Нацгвардії

23 серпня, у День державного прапора України, у місті Рівному було створено першу в області військову частину Національної гвардії України. 
Військова частина 3055 була створена на базі 3 батальйону 2 Галицької бригади Західного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України. Раніше військова частина з таким номером дислокувалася у місті Євпаторія. Після анексії Криму вона була виведена з окупованої території. 
23 серпня на плацу, на разі вже колишнього батальйону бригади, було оголошено наказ Командувача Національної гвардії України генерал-полковника Юрія Аллєрова, про створення військової частини Нацгвардії та призначення командиром частини підполковника Сергія Гайдука. 
На урочистості з нагоди створення частини прибули представники місцевих органів влади, взаємодіючих органів та ветерани.
«Сьогодні, по суті, ваш День народження, - звернувся до присутніх начальник патрульної поліції Рівненської області старший лейтенант Сергій Мерчук, - і в цей день хочеться бажати лише легких стартів». 
Новостворена військова частина буде у складі 2 Галицької бригади Національної гвардії України, управління якої знаходиться у місті Львові.
«На неї будуть покладені завдання з охорони громадського порядку, конвоювання підсудних, засуджених та охорони державних установ. Окрім того плануються введення роти з охорони громадського порядку у місті Сарни», - розповів представникам ЗМІ заступник командира 2 Галицької бригади по роботі з особовим складом полковник Олександр Задворний.
  

0
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі