У Рівному визначили найспортивніший підлітковий клуб

У Рівному визначили найспортивніший підлітковий клуб
0
У Рівному визначили найспортивніший підлітковий клуб

Нещодавно в Рівному відбувся обласний фестиваль серед підліткових клубів за місцем проживання у рамках Всеукраїнського фестивалю «Здорова молодь – здорова нація». Вісім команд з Рівного та області приїхали в НВК №19 «Школа - ліцей», щоб позмагатися за нагороди і престиж свого клубу.

Організували і провели цей захід працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Перед початком всіх активностей до учасників з вітальними словами звернулися директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, голова Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області Микола Петренчук та майстер спорту України з плавання, дворазова чемпіонка Європи, учасниця ХХІХ літніх Олімпійських ігор в Пекіні (2008 р.)Катерина Дікіджі, котра ще й провела для дітей розминку в рамках Всеукраїнського проекту Національного олімпійського комітету України «DolikeOlympians» («Роби як олімпійці»).

Після інтенсивного розігріву під динамічну музику настав час і самим командам вступити в боротьбу за перемогу. Протягом заходу кожен колектив на швидкість проходив чотири спортивних естафети, та одне інтелектуальне завдання. За їх підсумками першу сходинку п’єдесталу посіла команда «Фаворит» (Здолбунівський район), другим став колектив «Олімп-Гільча» (Здолбунівський район), а бронзу здобув «ЛМЗ-Юніор» (смт Квасилів Рівненський район).

Визначивши найсильніші команди, організатори запропонували дітям позмагатися ще й в індивідуальних конкурсах. Їхнім підсумком стала звитяга Самойленка Максима («Олімп-Гільча» Здолбунівський район),Потапчука Олега («ЛМЗ-Юніор» смт Квасилів Рівненський район) та Нестерука Андрія (команда «Енергія» м. Вараш), який переміг одразу в двох конкурсах. На завершення всім переможцям та призерам були вручені пам’ятні нагороди та сувеніри.

 

Прес-служба Спорт для всіх 

0
Спорт # Рівне # Рівненщина # Спорт для всіх # Спортивний підлітковий клуб
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі