У Рівному затримали 21-річного одесита, що збував наркотики

У Рівному затримали 21-річного одесита, що збував наркотики
0
У Рівному затримали 21-річного одесита, що збував наркотики

У результаті проведених розшукових заходів і слідчих дій, завдяки чіткій взаємодії патрульних поліцейських та оперативників управління протидії наркозлочинності Рівненської області вдалося викрити протиправну діяльність 21-річного одесита на збуті наркотичних засобів. 

Так, 24 лютого близько 21 години у поле зору поліцейських потрапив підозрілий чоловік біля розважального закладу на вулиці Соборна у Рівному. Під час поверхневого огляду патрульні поліцейські виявили у молодика 40 грамів амфетаміну та 5 грамів марихуани. Як з’ясувалося, злочинну діяльність одесита відстежували вже тривалий час.

Працівники поліції спільно з підрозділом ТОР провели обшук в орендованому помешканні 21-річного жителя одесита під час якого виявили та вилучили 749 психотроповмісних таблеток "екстазі", "амфетамін" загальною вагою майже 1 кілограм, "метамфетамін" близько 250 грамів та елітні сорти марихуани вагою у 8 кілограмів.

Вартість вилучених наркотичних речовин за цінами «чорного» ринку становить близько трьох мільйонів 200 тисяч гривень.

Крім того, правоохоронці задокументували факт збуту методом «закладки» психотропної речовини метамфетамін вагою 1,2 грами на вулиці Корольова обласного центру. Наркотики так і не дійшли до покупця і були вилучені працівниками поліції.

Відомо, що своїх клієнтів одесит підшуковував за допомогою інтернет-ресурсів, зокрема використовуючи один із месенджерів.

"21-річного молодика поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив начальник управління протидії наркозлочинності поліції Рівненщини Віктор Поздняков. — Зловмиснику повідомили про підозру у збуті та зберіганні з метою  збуту наркотичних речовин за частиною 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Слідчі підготували клопотання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Відповідно до санкції статті підозрюваному загрожує позбавлення волі строком від шести до десяти років. Досудове розслідування триває. Про це повідомляє прес-служба відділу комунікації патрульної поліції в Рівненській області. 

0
Кримінал # Рівне # затримали # збут наркотиків
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі