У Сарнах чоловік забив до смерті свою матір

У Сарнах чоловік забив до смерті свою матір
7
У Сарнах чоловік забив до смерті свою матір

На Сарненщині поліцейські затримали зловмисника, від побоїв якого померла мати. В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 29-річний житель села Тутовичі, який вчора, 3 квітня, завдав смертельні тілесні ушкодження 53-річній матері. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та взяття під варту.

Слідчо-оперативна група встановила, що син, який ніде не працював і зловживав спиртними напоями, частенько піднімав на матір руку та влаштовував дебоші. Учора ввечері він вчергове зчинив сварку. Однак, як і чим бив — не зізнається та каже, що нічого не пам’ятає через надмірно спожиту дозу алкоголю.

Коли матір лежала на порозі власного будинку та не змогла підвестися, син пішов до сусідки, яка викликала місцевого фельдшера. Та зарадити жінці вже було нічим: отримані травми виявилися несумісні з життям.    

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть 53-річної жінки настала внаслідок масивної тупої травми грудної клітки із гострою масивною внутрішньою кровотечею, переломами ребер та ушкодженням органів грудної та черевної порожнини.

За фактом умисного тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Слідчі також готують клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Санкція інкримінованої зловмиснику статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

7
Кримінал # Рівне # Сарни # судитимуть # чоловік забив до смерті матір
Найцікавіші матеріали
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі
У Рівненській ОДА вивчали доцільність публічних закупівель
0
Читати далі