У школах Вараша з`являться "шведські столи"

У школах Вараша  з`являться
0
У школах Вараша  з`являться "шведські столи"

Днями у Вараші відбулось засідання постійної депутатської комісії з гуманітарних питань, дитячої, молодіжної та інформаційної політики. В ході роботи обговорено питання затвердження Міської програми "Харчування учнів закладів загальної середньої освіти міста Вараш" на 2019 рік.

Варто зауважити, що до переліку додається ще одна категорія дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних та інклюзивних класах. Програма охоплює майже 3 тисячі дітей, на що необхідно виділити близько 7 млн. грн.

Крім того, у 2019 році планується запуск лінії мультипрофільного шкільного харчування, яке здійснюватиметься за принципом шведського столу, що дасть можливість дітям спробувати різні страви або обрати з кількох запропонованих страву на особистий смак.

Лінія мультипрофільного харчування діятиме на базі ЗНЗ № 4 вже з початку 2019 року, одразу після завершення зимових канікул.

Розглянули також питання забезпечення харчування у закладах дошкільної освіти дітей, які мають непереносимість лактози або глютену. Дане питання нове та складне, але не безвихідне, в чому місцеві освітяни пересвідчились, вивчивши досвід міста Львова. Фахівці вивчають різні шляхи вирішення проблеми у Вараші і незабаром управління освіти представить свої пропозиції депутатам.

В ході засідання були озвучені попередні бюджетні запити закладів та установ управління освіти. Проте, все ж недостатньо вивченим залишилось питання з планування бюджету освіти у зв’язку із приєднанням с.Заболоття.

0
# Рівненщина # Вараш # школи # Вараська міська рада # Харчування у школах
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі