У Здолбунові пасажири не підтримали жінку-воїна, якій водій відмовив у проїзді

У Здолбунові пасажири не підтримали жінку-воїна, якій водій  відмовив у проїзді
4
У Здолбунові пасажири не підтримали жінку-воїна, якій водій  відмовив у проїзді

Кілька днів тому жінка-воїн Юлія Корнюх на своїй сторінці у Фейсбук розповіла, що вже не вперше водій маршрутного таксі відмовляє у її законному праві на безкоштовний проїзд у транспорті:

Привіт Друзі,і недругам- вітання!
Довго вагалася чи писати,витерла сльози і соплі,таки напишу.

ПОКАЗУВАТИ В ТРАНСПОРТІ ПОСВІДЧЕННЯ УБД - ПРИНИЗЛИВО І МОРАЛЬНО БОЛЯЧЕ! Знаю,багато хто з 93% мене зрозуміють:(

Я народилася в Мізочі,Здолбунівського району, на даний момент тут живу,ту тживуть мої батьки ,звідси я йшла служити ,добровільно, в зону АТО,сюди повернулася звідти- дякую ВСІМ,хто молився за мене і побратимів,хто помагав!!! Повернувшись не раз ПРОБУВАЛА надати посвідчення УБД під час проїзду по маршруту Рівне- Мізоч,по маршруту ДОДОМУ!!!!(((( Жодного разу його не прийняли,коли "ніжно", коли в грубій формі з різними кольоровими епітетами, приходила додому,поплакала, одного разу перевізник правда вибачився, та так продовжується й до сьогодні((((

По справах, в тому числі й у лікарню змушена була їхати у Здолбунів, з 2річною донечкою, чоловіком- атовцем, як і я, повертаючись назад маршрутним таксі Рівне- Стеблівка, ВКОТРЕ отримали з чоловіком ВІДМОВУ на безкоштовний проїзд від водія,який вже кидав мені колись у відповідь моє посв УБД, мовляв "в нього вже є пільговики і навіщо ж тоді він їздить",тобто заробити не виходить через таких ЯК ми...

Я ніде стараюся не тицяти посвідченням, не гребу ці пільги,землі не отримувала і ще й не пробувала навіть,немаю житла і ніяких інших преференцій як УБД!!! І НЕПОТРІБНІ ВОНИ МЕНІ І МОЇЙ СІМ"Ї!!! УБД отримувала по місцю дислокації військової частини!!!  

Де була і ЩО робила- кому цікаво можуть робити запити до МО :)нічого не приховую,нічого не "купувала") Не треба нам особливої уваги,поваги чи чогось там ще,та якщо нам ДАНО ТЕ ПРАВО ПРОЇЗДУ, НЕ ПРИНИЖУЙТЕ НАС! БУДЬ ЛАСКА! не вбивайте ще хоч якісь залишки віри в те,що ми відродимо врешті нашу Україну!!! Слава Україні!!! Борімося-поборемо,нам Бог помагає! Всіх люблю:))))  Все буде Україна!

Після її посту учасники АТО та просто небайдужі здолбунівчани сьогодні, 13 квітня, вирішили провчити водія. Однак вони зіткнулися з байдужістю пасажирів. Ніхто не підтримав АТОвців, що вимагали вибачення від водія.

Водій таки вибачився, однак Юлія Корнюх не повірила у таке вибачення, тому водія разом з перевізником в понеділок чекають в Рівненський ОДА.

Відео - zdolbuniv.com

4
Найцікавіші матеріали
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі