Учасники АТО з Рівненщини змагатимуться за участь у Іграх Нескорених 2020

Учасники АТО з Рівненщини змагатимуться за участь у Іграх Нескорених 2020
0
Учасники АТО з Рівненщини змагатимуться за участь у Іграх Нескорених 2020

Військовослужбовці та демобілізовані бійці з Рівненщини пройшли спортивні тестування напередодні проведення Національних Ігор Нескорених. Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Тестування відбулись у Львові, Одесі та Києві.

До участі у відборі в Національних Іграх Нескорених зареєструвались семеро учасників АТО з Рівненщини: Юрій Горбачов, Андрій Усач, Сергій Улітенков, Іван Лепеха, Валентин Дерело, Сергій Пандрак та В’ячеслав Хільчишин.

Кожен з них брав участь в бойових діях на Сході України та отримав поранення. Чоловіки могли спробувати себе у різних видах спорту та визначитися у якому виді змагатися.

Доброволець Іван Лепеха (на фото) з Рівного пішов захищати цілісність України у складі батальйону "Айдар". Іван нагороджений орденом
"За мужність"
3-го ступеня. Хлопець займається пауерліфтингом у рівненському центрі Інваспорту, але під час тестування вирішив спробувати свої сили
і в інших спортивних дисциплінах.

Нині учасники тестувань готуються до Національних Ігор, що відбудуться 14 вересня у столиці, де визначатьсклад української команди.

Торік захисник Луганського аеропорту Андрій Усач (на фото) здобувзолоту медаль на «Іграх Нескорених» у Сіднеї. Березнівчанин зайняв перше місце у командному заліку разом з українськими лучниками Майєю Москвич та Сергієм Шимчаком. Цьогоріч Андрій знову пройшов спортивні тестування в рамках відбору до збірної України.

 

Ігри Нескорених-2020 пройдуть 9-16 травня 2020 року у Гаазі, Нідерланди.

Тут візьмуть участь 19 націй: Афганістан, Австралія, Бельгія (вперше), Канада, Данія, Естонія, Франція, Грузія, Німеччина, Ірак, Італія, Йорданія, Нідерланди, Нова Зеландія, Польща, Румунія, Україна, Великобританія, США.

Учасники змагатимуться в стрільбі з луку, легкій атлетиці, веслуванні на тренажерах, екстремальному керуванні від Jaguar Land Rover, пауерліфтингу, велоспорті на шосе, волейболі сидячи, плаванні та регбі у візках.

В 2020 році Україна вже втретє візьме участь в Іграх Нескорених. Цього року, зважаючий на високий рівень організації та популярність Ігор Нескорених в Україні, Фундація Ігор Нескорених збільшила квоту для української команди –  з 15 до 20 чоловік.

 

 

0
# Рівне # Рівненщина # учасники АТО # Ігри Нескорених
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі