Юлія Руда: "Впевнено ми знову йдемо в сезон"

Юлія Руда:
0
  • Юлія Руда: "Впевнено ми знову йдемо в сезон"
  • Юлія Руда: "Впевнено ми знову йдемо в сезон"
  • Юлія Руда: "Впевнено ми знову йдемо в сезон"
  • Юлія Руда: "Впевнено ми знову йдемо в сезон"

Чимало ми говорили по СК "Золота осінь" із художньої гімнастики. Нині редакція "ВСЕ про СПОРТ" знайомить вас із старшим тренером Юлією Рудою. Ми розпитали про майбутній змагальний сезон. Тож, що чекає нас в найближчі місяці?

Стартував новий сезон, активні літні збори. Наскільки в бойовій готовності зараз клуб і спортсменки СК «Золота осінь»?

Збори в нас пройшли дуже успішно. Діти до нового сезону готові. Ми зараз поставили для спортсменок багато нових програм, нові вправи.  І ми їх почнем активно показувати на турнірах, чемпіонатах.

Які перші старти заплановані найближчим часом?

Перші змагання в нас це вже найближчими вихідними у Києві – «Чарівна стрічка». Змагання дуже серйозні. Інших у нас просто не буває. Плануємо далі у Вінницю, Кропивницький. Також ще має бути Чемпіонат України та у Рівному вже 11 турнір «Золота осінь». Також ще в нас відбудуться Чемпіонат міста та області. І цей змагальний графік у нас до листопада. Є ще думки на рахунок виїздів закордон до кінця календарного року. Це можливо буде Польща, Австрія, Румунія.

Якщо говорити про закордонні турніри. Українки їдуть завжди туди в якості фавориток?

Рівень художньої гімнастики в Європі зараз дуже виріс. Турніри всі Міжнародні і рівень учасників досить високий. Тож, легко не буде. Ми вимушені серйозно ставитися і готуватися до всіх змагань без виключення. В нас навіть на Чемпіонатах Рівненщини йде серйозна конкуренція за можливість представляти область на Чемпіонаті України. Особливо серед КМС.

На початку вересня відсвяткували 5 років клубу СК «Золота осінь». Як це було?

Для нас це було дуже велике свято. Ми зібрали максимально увесь колектив який працював і працює зараз в клубі. Зустрілися також із дружніми командами, які традиційно відвідують наші турніри. Зустрілися і з випускниками. Був у нас і великий концерт у міському будинку культури. Розігрували ми і багато призів і подарунків для дітей. Свято вийшло дуже яскравим.

Святкування десятирічного ювілею СК «Золота осінь» буде таким самим?

Думаю, що це буде ще святковіше, щиріше, веселіше. Підсумуємо і досягнення. Думаю, їх буде чимало. Вже за нашу п’ятирічну історію маємо чимало здобутків, медалей, виступів. І нашого керівника Марину Болбу неодноразово відзначали за організаторські здібності. У 2018 році ми вперше прийняли в Рівному Кубок України. Восени 2017 в нас був вже 10 ювілейний турнір «Золота осінь», який дуже тепло зустріли відгуками всі гості та учасники. Сподіваюсь, що з кожним роком ми будемо далі розвивати наш успіх.

В минулому сезоні відкрилися нові відділення клубу. Які їхні успіхи?

Нині на змагання потроху починають виїжджати дівчатка із Острога і Костополя. Це перший крок. Далі з підвищенням рівня майстерності, не тільки виїздів, а і досягнень у спортсменок буде більше.

Який натрій тренерського штабу перед стартом сезону 2018/19 року?

Настрій дуже азартний і робочий. Дійсно, літо в нас було насичене, але ми відпочиваємо під час роботи із дітьми. Хочеться, щоб вони виступали та показували свою майстерність. Діти повинні не боятися. Я їм завжди кажу, що не потрібно боятися перед виходом на килим. І навіть роблячи помилки, потрібно впевнено виступати далі і до кінця. От з таким настроєм, впевнено і до кінця, ми знову йдемо в сезон.

0
Спорт # Рівне # художня гімнастика # СК Золота осінь # Марина Болба # Юлія Руда
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі