Юні таланти з Рівненщини виграли 1000 євро та поїздку в Болгарію

Юні таланти з Рівненщини виграли 1000 євро та поїздку в Болгарію
0
Юні таланти з Рівненщини виграли 1000 євро та поїздку в Болгарію

Зразковий дитячий ансамбль сучасного танцю «Калейдоскоп» із Радивилова повернувся зі Львова з перемогою. Там вони побували на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв «Юні таланти України» та виграли 1000 євро для подальших змагань в Болгарії. Повідомляють Маленькі рівняни. 

 

Про деякі тонкощі підготовки своїх вихованців до всеукраїнського фестивалю виданню розповіла Яна Гуска,  досвідчений керівник-хореограф, за чиїми плечима – багаторіччя виснажливих тренувань та десятки видовищних виступів на різного рівня мистецьких майданчиках. Лише два, як роки вона попереду танцювальної шеренги «Калейдоскопу», але її талант, як доводить кожен новий номер зразкового колективу, продовжує вражати глядача і змістом, і естетикою виконання, дарувати людям усмішки.

–    Дивлячись, які сильні номери презентують команди-суперниці з інших міст, ми усвідомлювали, що так просто перемога до нас не прийде. Наші репетиції проходили в більш посиленому режимі, діти до сьомого поту працювали над технікою та артистизмом у танцкласі. Іноді допізна. Тож на фестиваль у Львів «Калейдоскоп» прибув добре підготовлений: там ми представили два танцювальні номери, – розповіла Яна Миколаївна.

За підсумками конкурсу, журі визначила радивилівський ансамблю сучасного танцю кращим: «калейдоскопівці» заслужено здобули почесне звання Лауреатів першої премії у третій віковій категорії, за що були нагороджені дипломом та кубком фестивалю-конкурсу. Як приємний додаток до перемоги, колектив також отримав сертифікат на 1000 євро для поїздки на один із творчих фестивалів у дитячому творчому таборі «Разом», що у болгарському місті Китен, на березі Чорного моря.

0
# Радивилів # кошти # Калейдоскоп # перемога
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі