Ура! В Рівненський аеропорт "йде" інвестор

Ура! В Рівненський аеропорт
0
Ура! В Рівненський аеропорт "йде"  інвестор

Сьогодні, 26 грудня, під час «інвестиційного круглого столу» в Рівненській облдержадміністрації відбулося обговорення перспективних шляхів розвитку КП «Міжнародний аеропорт «Рівне» у майбутньому році. І не дарма, адже ініціаторами засідання стали не абихто, а інвестори.

Під час заходу було озвучено, що компанії «Фінінтеграл» та ТОВ «РіксонГруп» готові інвестувати в летовище понад 60 мільйонів гривень. Також беруть на себе усі зобов`язання по сплаті боргу аеропорту. Варто зазначити, що інвестори не мають наміру купувати летовище, а планують працювати за умовами спільної власності.

 

 

"Борги це вже будуть не ваші питання. Рівненський аеропорт може стати не тільки центром пасажирських авіаперевезень субрегіону, але й  важливим транспортним хабом для всієї країни, - заявив під час обговорення присутній на заході Гендиректор компанії ТОВ «РіксонГруп» Володимир Гуславський. – Тому не тільки вітчизняні, але й закордонні інвестиційні фонди уважно вивчають можливості і перспективи цього підприємства."

Головний акцент прибутку для себе інвестори бачать в вантажних перевезеннях, проте переконують, що пасажирські теж не менш в пріоритеті, оскільки це престижність. Бізнесмени готові почати роботу будь якого дня і лишень чекають згоди від влади. 

 

 

"Ми повинні зважити всі плюси та вивчити все до дрібниць. Щонайменше це чи є ризики, перспективний план і це також потрібно аби переконати депутатський корпус. Ми повинні дивитися на питання ефективності Рівненського аеропорту не лише з позиції одноразової вигоди для громади, бюджету області, а як можливість сталого і стабільного розвитку економіки краю," - відзначив заступник голови рівненської обласної ради Олександр Корнійчук.

Після засідання в ОДА інвестори рушили до летовища аби ознайомитись з його станом сьогодні і вже в більш невимушеній атмосфері поговорити про дрібніші деталі та перспективу розвитку. 

 

 

 

0
Наука і технології
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі