В Костопіль завітала танцювальна "Розминка від чемпіона" [+ФОТО]

В Костопіль завітала танцювальна
0
  • В Костопіль завітала танцювальна "Розминка від чемпіона" [+ФОТО]
  • В Костопіль завітала танцювальна "Розминка від чемпіона" [+ФОТО]
  • В Костопіль завітала танцювальна "Розминка від чемпіона" [+ФОТО]
  • В Костопіль завітала танцювальна "Розминка від чемпіона" [+ФОТО]

Вже багато років поспіль спортивно-масовий захід «Розминка від чемпіона» знайомить школярів Рівненщини з успішними спортсменами, в здобутку яких нагороди з чемпіонатів світу, Європи, Олімпійських ігор та інших змагань.

Ці зустрічі для дітей організовує «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. В програмі заходу окрім бесіди з гостями, діти мають можливість й самі спробувати свої сили у тому виді спорту, який представляє атлет, або подивитися на показовий виступ від нього.

Цього разу учні Костопільської загальноосвітньої школи №3 І-ІІІ ступенів познайомилися з Іваном Сіваком. Рівнянин є заслуженим майстром спорту України зі спортивних танців на візках серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, а нещодавно став ще й кращим спортсменом-паралімпійцем у світі. В жовтні Міжнародним паралімпійським комітетом він був номінований на звання «Спортсмен місяця». За підсумками конкурсу Іван набрав понад 52% голосів і випередив суперників з Монголії, Італії, Данії та Японії разом узятих. 

Таке світове визнання стало однією з основних тем під час спілкування з  дітьми. Також, Іван розповів їм про тренування паралімпійців, свої улюблені види танців та участь у популяризації спорту та здорового способу життя на Рівненщині. Зокрема, за свою кар’єру, окрім підкорення всіх можливих танцювальних вершин, він ставав переможцем конкурсу «Кращий волонтер «Спорту для всіх», а зараз є одним з найактивніших учасників «Розминки від чемпіона».

Особливо багатою ця зустріч була на нагороди. По завершенню основної частини заходу, організатори нагородили сектор молоді та спорту Костопільської райдержадміністрації за ІІІ місце у Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходах «Спорт для всіх у парках і скверах». Адміністрації школи гості вручили методичну літературу про масовий спорт та олімпійський рух, яка відтепер поповнить шкільну бібліотеку. Кращі спортсмени-школярі, в свою чергу, отримали дипломи за здобутки в районній спартакіаді. Для молодих любителів образотворчого мистецтва, був проведений конкурс спортивного малюнку, за підсумками якого Іван особисто нагородив авторів найкращих робіт. Але навіть на цьому захід не завершився, бо діти підготували для спортсмена ще один подарунок. Тепер його оселю прикрашатиме квітучий вазон від тутешньої малечі.

0
Спорт # будинок # Інваспорт Рівне # Спорт для всіх # Розминка від чемпіона # Іван Сівак # танці на візках
Читайте також
1355
Рівненські пауерліфтери найсильніші в Україні
4 серпня 2019 року у Дніпрі спортсмени змагались за останні чотири комплекти нагород Чемпіонату України з пара пауерліфтингу. Спортсмени Рівненського регіонального центру «Інваспорт» своїми виступами на помості встановленому на сцені Дніпровської академ
0
Читати далі
1405
У «Електроніку» на Рівненщині відпочивають спортивно (ФОТО)
0
Читати далі
2176
На Костопільщині сталася страшна пожежа (ФОТО)
1
Читати далі
1582
"Олімпійський день" у Рівному зібрав понад пів тисячі учасників
Щороку у світу з ініціативи Міжнародного олімпійського комітету проводиться спортивно-масовий захід «Олімпійський день». В Рівному його організацією і проведенням традиційно займається Відділення НОК України в Рівненській області, за підтримки управління
0
Читати далі
2040
На Рівненщині визначили найспортивнішу сімейну команду
0
Читати далі
2904
Рівненські спортсмени продовжують здобувати медалі міжнародних змагань з параканое
23 травня 2019 року в м. Познань (Польща) стартував Кубок Світу з параканое серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі