В Острозі шукали княжну

В Острозі шукали княжну
0
  • В Острозі шукали княжну
  • В Острозі шукали княжну
  • В Острозі шукали княжну
  • В Острозі шукали княжну
  • В Острозі шукали княжну
  • В Острозі шукали княжну
  • В Острозі шукали княжну

Щорічний конкурс краси, грації та інтелекту - «Гальшка року 2017» відбувся в Острозькій академії.  Змагання красунь-учасниць від факультетів, назване на честь славетної меценатки вишу, має на меті не лише визначити найактивніших, найкреативніших студенток, але також й популяризувати історію міста, вшанувати визначних персоналій, які своїми діями сприяли розбудові культури і поширенню традицій краю, а також уславити високі моральні переконання суспільства.

Номінантками на право носити ім’я почесної княгині роду Острозьких були: Анна Герасимчук, представниця факультету романо-германських мов, Анастасія Арнова з  факультету політико-інформаційного менеджменту, Ірина Прокопчук, студентка Інституту права ім. І.Малиновського, Мар'яна Давидюк, яка представляла гуманітарний факультет, Олександра Фомін, конкурсантка від факультету міжнародних відносин, а честь економічного факультету захищала Юлія Лашта.

Piccy.info - Free Image Hosting

Учасниці мали змогу проявити себе у наступних конкурсах «Представлення», «Бліц», під час якого учасниці навмання витягували зі скриньки питання філософського характеру, на яке мали відповісти протягом 30 секунд, «Конкурс талантів» та «Заповіт Гальшки».

Piccy.info - Free Image Hosting

Відзнаку «Міс глядацьких симпатій» здобула представниця гуманітарного факультету Мар’яна Давидюк. Конкурс проводився під час виступів конкурсанток шляхом анонімного  голосування глядачів за порядковий номер виступу учасниці шляхом його запису і киданням у скиньку.

Piccy.info - Free Image Hosting

Оцінювали претенденток члени журі у складі: Микола Бендюк, краєзнавець та історик, Андрій Брижук, історик та краєзнавець, співробітник Музею Острозької академії, Ольга Лозюк, начальник відділу культури і туризму виконкому Острозької міської ради, Михайло Крет, диригент Народного аматорського хору Острозького РБК, депутат міської ради, приватний підприємець, керівник відділу комп’ютерної допомоги в «Смарті» Вадим Бондарчук, Дарія Швая, екс-директор Культурно-мистецького центру, та Лариса Мініч, кандидат філологічних наук, доцент, заступник декана гуманітарного факультету НаУОА.

Piccy.info - Free Image Hosting

Усі учасниці були відзначені нагородами. Титул «Панна-елегантність» отримала АннаГерасимчук, учасниця від факультету романо-германських мов, «Панною-талантом» журі нагородило Анастасію Арнову, представницю факультету політико-інформаційного менеджменту, за екстраординарність судді відзначили Олександру Фомін з факультету міжнародних відносин, «Панною-грацією» стала студентка економічного факультету Юлія Лашта,  «Панною-артистичністю» була названа Мар’яна Давидюк, представниця гуманітарного факультету, а нагороду за вишуканість отримала Ірина Прокопчук, студентка Інституту права ім. І.Малиновського.

Piccy.info - Free Image Hosting

«Насамперед я хочу подякувати вам, дорогі глядачі, бо конкурсантки виступали для вас, а без вас не було б так емоційно, цікаво та інтригуюче. Всі учасниці дуже старалися, хвилювання було помітним. Дивишся в очі учасниць – в них палає радість, з якою хочеться ділитися з усіма. Вечір був чудовим, дякую за натхнення» , - розповідає Вадим Бондарчук, керівник відділу комп’ютерної допомоги в «Смарті». Також подарунками від відділу комп’ютерної допомоги в «Смарті» нагороджуються дві учасниці: Анна Герасимчук та Анастасія Арнова .

Piccy.info - Free Image Hosting

Почесний титул «Гальшки року 2017» отримала представниця факультету романо-германських мов, Анна Герасимчук. Традиційно титул передала попередниця – переможниця «Гальшка року 2016» студентка гуманітарного факультету Тетяна Оксенюк.

Piccy.info - Free Image Hosting

0
Таблоїд # Острозька академія # Гальшка острозька # конкурс краси
Читайте також
7747
Кортеж президента у Рівному не такий як у його попередників
0
Читати далі
2722
У Острозі відбулася урочиста посвята у студенти
У Національному університеті «Острозька академія» відбулася традиційна інавгурація майбутніх першокурсників.
0
Читати далі
1489
Рівненщина приймала Всеукраїнський тенісний турнір "OA open"
Всеукраїнські змагання з великого тенісу серед студентів відбулися в Острозі. У турнірі «OA open» брали участь 15 представників закладів вищої освіти. А тривав турнір упродовж 25–26 травня на кортах Національного університету «Острозька академія».
0
Читати далі
1674
З нагоди 25-річчя до «Острозької академії» завітає Митрополит Епіфаній
0
Читати далі
12542
Як студент-юрист з Острога став власником будівельних компаній-переможців тендерів на Рівненщині і до чого тут Ундір?
5
Читати далі
1494
В Острозі провели бадмінтонний майстер-клас (ФОТО)
Вчора, 13 березня в спортивному комплексі НУ "Острозька Академія" провели майстер-клас з бадмінтону. Варто зазначити, що цей захід став першим офіційним у новоствореній обласній Федерації з цього виду спорту.
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі