В поліції розповіли деталі затримання підозрюваного у вбивстві 21-річної рівнянки

В поліції розповіли деталі затримання підозрюваного у вбивстві 21-річної рівнянки
0
В поліції розповіли деталі затримання підозрюваного у вбивстві 21-річної рівнянки

У поліції розповіли деталі затримання підозрюваного у вбивстві 21-річної рівнянки Юлії Сокаль, якого шукали з 6-го січня. На 27-річного чоловіка одягнули кайданки 15 січня, коли він ішов до товариша,  повідомили в Нацполіції області. Від показань підозрюваний відмовився, проте поліції сказав, що увесь час переховувався в очереті.

Затримали підозрюваного у вбивстві 21-річної Юлії Сокаль напередодні, в під'їзді багатоповерхівки у місті Здолбунів. Рівнянку знайшли мертвою в одному з підвалів міста 6-го січня. Там тіло пролежало близько місяця, зазначають у поліції.

Підозрюваного затримали у Здолбунові на вулиці Коперника 14 січня, близько 22:30. Він місцевий житель і в наркоманському середовищі почував себе дуже комфортно. У нього було багато друзів, але був з яким він контактував дуже тісно весь цей час,  розповів начальник слідчого управління Нацполіції області Олександр Панасюк.

Він уточнив, що підозрюваного затримали саме тоді, коли він прямував до цього дуга. Чоловік поки давати показання відмовляється, проте зазначив, що надалі співпрацюватиме зі слідством,  повідомив начальник ГУНП в Рівненській області Олексій Камишанський.

— В ході бесіди він повідомив, що весь цей час переховувався на території міста Здолбунів та неподалік в очеретах. Десь переховувався у підвальних приміщеннях, постійно міняв місце дислокації, не користувався засобами зв’язку, не спілкувався зі своїми знайомими, тому, в принципі, що й ускладнювало його затримання. Причина такого зухвалого вбивства є наркозалежність і це наступне важливе питання, – розповів Олексій Камишанський.

Попередньою причиною вбивства правоохоронці назвали "раптовий конфлікт через дрібну подію". Підозрюваний пройде судово-психіатричну експертизу, на основі якої вирішать, чи осудний чоловік.

Ми не можемо говорити зараз про те, чи вона була наркозалежна чи ні, це матеріали досудового розслідування. Але враховуючи спосіб життя її і його, ми можемо припускати, що вона також була наркозалежна,  зазначив Олександр Панасюк.

У поліції обіцяють провести розслідування щодо причетності інших осіб до злочину, в тому числі й тих, хто ймовірно покривав чоловіка.

За матеріалами Суспільне

 

Читайте також: «Вистачить на всіх охочих»: Україна підписала контракти на мільйони доз COVID-вакцин

Читайте також: Маски будуть до кінця року: Шмигаль розповів про подальший карантин в Україні

Читайте також: Рівненщина: відомо, кого першими провакцинують від COVID-19

0
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі