В Рівненському онко зібрали комісію, яка буде думати, хто стане головним лікарем закладу

В Рівненському онко зібрали комісію, яка буде думати, хто стане головним лікарем закладу
0
В Рівненському онко зібрали комісію, яка буде думати, хто стане головним лікарем закладу

23 березня відбулися загальні збори трудового колективу комунального закладу «Рівненський обласний онкологічний диспансер» Рівненської обласної ради. Мета зібрання – з-поміж працівників закладу обрати членів комісії, яка проводитиме конкурс на зайняття посади головного лікаря  диспансера.

За результатами відкритого голосування до складу конкурсної комісії колектив медзакладу  рекомендував  включити завідувача проктоурологічним віділенням Віктора Жильчука (кандидатура лікарів), головну медичну сестру Віру Блохіну (кандидатура середнього і молодшого медперсоналу) та голову первинної профспілкової організації, заступника головного лікаря з економічних питань Ігоря Столярчука.  

Найближчим часом відбудеться засідання новоствореної конкурсної комісії щодо формування оголошення про початок прийому документів на зайняття просади головного лікаря обласного онкологічного диспансера. Про дату і час буде повідомлено на офіційному сайті Рівненської обласної  ради.

Нагадаємо, що Рівненська обласна рада 16 березня 2018 року своїм Рішенням № 883 утворила постійно діючу конкурсну комісію для проведення конкурсів на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області з урахуванням рівного представництва від органу управління, громадських об’єднань з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності, а також трудового колективу відповідного комунального закладу. Дане рішення прийняте, враховуючи  постанову Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», рекомендацію постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства від 12.02.2018 №2 та керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні». 

0
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі