В Рівному відбувся дитячий фестиваль з доджболу [+ФОТО]

В Рівному відбувся дитячий фестиваль з доджболу [+ФОТО]
0
  • В Рівному відбувся дитячий фестиваль з доджболу [+ФОТО]
  • В Рівному відбувся дитячий фестиваль з доджболу [+ФОТО]
  • В Рівному відбувся дитячий фестиваль з доджболу [+ФОТО]
  • В Рівному відбувся дитячий фестиваль з доджболу [+ФОТО]

Протягом березня 2018 року серед учнів окремих загальноосвітніх навчальних закладів міста Рівного проводилися семінари та тренування з гри в доджбол. А нещодавно відбувся фестиваль, де всі вони, боролися між собою. Змагання були організовані в спортивному залі Рівненської ЗОШ № 24 та присвячені Міжнародному дню спорту на благо розвитку та миру.

Учасниками такого дійства могли бути учні сьомих та восьмих класів, які сформували команди з шести осіб, мали двох запасних гравців та двох подаючих.

Для цієї гри використовуються спеціально розроблені м'ячі. Тривалість кожного раунду складає сім хвилин, а гра ведеться до двох перемог однієї з команд. Той колектив, який вибив всіх гравців суперника, вважається переможцем. А якщо за відведений час цього не сталося, тоді переможцем визнається та команда, у якої після завершення гри залишилося більше гравців на майданчику.

Хоч для України доджбол все ще новий вид спорту, але багато країн Європи, Азії та Америки  протягом останніх шести років регулярно беруть участь в чемпіонатах світу як серед чоловіків, так і серед жінок. В Рівному такий фестиваль проводиться вже вдруге. Його першопрохідцями були студенти Рівненського державного гуманітарного університету. Такі змагання проводяться з ініціативи комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Оскільки перед міжшкільними змаганнями, кожен колектив пройшов чимало етапів теоретичної підготовки та самих тренувань, всі були добре знайомі з тонкощами гри, та мали свої стратегії. Найкраще втілити їх у життя вдалося школярам з НВК «Колегіум». Друге загальнокомандне місце вибороли господарі змагань з ЗОШ №24, а бронзові нагороди відправилися в ЗОШ №16. По закінченні фестивалю команда-тріумфатор та призери були нагороджені іменними дипломами, медалями, кубками і призами від організаторів.

0
Спорт # Спорт для всіх # НОК # доджбол
Читайте також
1405
У «Електроніку» на Рівненщині відпочивають спортивно (ФОТО)
0
Читати далі
1582
"Олімпійський день" у Рівному зібрав понад пів тисячі учасників
Щороку у світу з ініціативи Міжнародного олімпійського комітету проводиться спортивно-масовий захід «Олімпійський день». В Рівному його організацією і проведенням традиційно займається Відділення НОК України в Рівненській області, за підтримки управління
0
Читати далі
2040
На Рівненщині визначили найспортивнішу сімейну команду
0
Читати далі
1568
Хто став переможцем "Фестивалю естафет" у Рівному?
0
Читати далі
1382
На Рівненщині продовжується "Перший старт"
Продовжується нагородження переможців конкурсу «Зимова фортеця», що проходив у рамках Всеукраїнських спортивних заходів «Спортивна зима» в дошкільних навчальних закладах Рівненської області. Для того, щоб відзначити всіх призерів, організатори заходів рег
0
Читати далі
1450
У Здолбунові найспортивніші підліткові клуби Рівненщини
У Рівному пройшов весняний обласний спортивний фестиваль серед підліткових клубів, що діють за місцем проживання. Його традиційно двічі на рік проводить комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі