В Рівному відзначили День ходьби (ФОТО)

В Рівному відзначили День ходьби (ФОТО)
0
  • В Рівному відзначили День ходьби (ФОТО)
  • В Рівному відзначили День ходьби (ФОТО)
  • В Рівному відзначили День ходьби (ФОТО)
  • В Рівному відзначили День ходьби (ФОТО)

День ходьби традиційно відзначають у перші вихідні жовтня в понад 130 країнах світу. У ці дні мільйони учасників різного віку і фізичної підготовки по всьому світу виходять на вулиці своїх міст, щоб продемонструвати, що активне життя доступне кожному.

Не залишилась осторонь цих подій і Рівненщина. Майже 200 любителів активного проведення вільного часу зібралось на майдані Незалежності. Під час реєстрації кожен з них отримав карту з нанесеними контрольними пунктами. Адже День ходьби у Рівному вже традиційно організатор - комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, проводить у вигляді квесту. На учасників очікувала не лише прогулянка по вказаним контрольним пунктам, а й знайомство із спортивними закладами міста. Адже цьогоріч партнерами Дня ходьби стали: Відділення Національного олімпійського комітету  України в Рівненській області, Обласна школа вищої спортивної майстерності, регіональний центр «Інваспорт» та обласна спортивна дитячо-юнацька школа олімпійського резерву.

На відкритті заходу з вітальним словом до присутніх звернувся начальник управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації Віталій Ліпський, побажавши гарного настрою та з користю провести свій час.

Орієнтовна протяжність маршруту в цьому році склала близько 5 км, тому подолати таку відстань за 1годину 30 хвилин та зробити відмітки на контрольних пунктах, що вимагалось умовами квесту, було не складно як дорослим, так і дітям. Крім того, стимулом до участі у заході була і  лотерея, що розігрувалася по завершенню серед учасників. Лотами став різноманітний спортивний інвентар та інші речі, потрібні для занять фізичною культурою та спортом. Їх перелік був досить великим, тож багато учасників поверталися додому не з порожніми руками. Спеціальними призами були відзначені наймолодший та найстарший учасники. Зокрема, Тетяна Гізун у віці 1 рік та 1 місяць вже вдруге разом із мамою бере участь у заході, виборюючи звання наймолодшого учасника. А найстарший – ІлларійМихайлович Січовий ( у віці 82 роки ) став гарним прикладом спортивної активності та чудової фізичної форми.

 Заходи з нагоди Всесвітнього дня ходьби, крім обласного центру, відбулися і у інших населених пунктах Рівненщини.

 

Іфнормаційна служба "Спорт для всіх"

0
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі