Валентин Наливайченко у Рівному: "Президент повинен працювати 24 години на добу й дбати про людей"

Валентин Наливайченко у Рівному:
0
  • Валентин Наливайченко у Рівному: "Президент повинен працювати 24 години на добу й дбати про людей"
  • Валентин Наливайченко у Рівному: "Президент повинен працювати 24 години на добу й дбати про людей"

Сьогодні до Рівного завітав кандидат у Президенти України Валентин Наливайченко, він зустрівся з працівниками "Рівнеавтошляхбуду", де розповів про основні плани та наміри своєї передвиборчої програми.  

Лідер руху "Справедливість" розповів про чіткий план відновлення миру, а також підкреслив, що нині основним осередком усіх проблем в Україні залишається корупція:"

"Я вважаю, перемогти корупцію - означає повернути вкрадене, аби справедливість була на нашій землі. Рівність закону означає рівність для всіх. У владі раз і назавжди має з`явитись імпічмент, повинні бути скасовані всі недоторканності та привілеї президента, депутатів і суддів. Нехай живуть так, як живе кожен українець. Всі мають бути рівними перед законом й отримувати реальну заробітню плату, а не мільйони, які вони собі випусують, в тому числі за рахунок підняття тарифів для кожного". - сказав Валентин Наливайченко.

Валентин Наливайченко підкреслив, що один з його головних намірів - показати й довести, що українські дороги можуть бути не гіршими, як у Європі, або будь-яких інших містах за кордоном.

Політик зазначив, що устрій країни бачить зовсім по-іншому, й вважає, якби не розкрадання усіх її багатств, то українці мали б лише від прибутки, а не збитки.

"Я бачу зовсім по-іншому устрій країни, я знаю яка насправді багата наша земля, але якби не розкрадали надра, то Україна та українці  отримували б прибутки, а не збитки. Порядок на рідній землі, який ми з вами наведемо означатиме справедливість, робочі місця для українців, і найголовніше - у владі більше не будуть розкрадати Україну. Не буде корупції- її потрібно знищити, аби влада служила людям, а президент повернув безпеку. А вже українці піднімуть державу вперед й будуть її розвивати"- підкреслив кандидат у Президенти. 

Валентин Наливайченко наголосив, що секрет успішної країни простий - при владі повинні бути лише українці, а президент повине працювати 24 години на добу, дбати й поважати народ, сприяти розвитку економіки. За словами лідера "Справедливості" лише злагоджена робота президента і людей можна покращити життя Держави в цілому. 

До слова, після спілкування з рівненськими працівниками, кандидат у Президенти Валентин Наливайченко відправився у Березне та Сарни. 

 

 

На правах реклами 

0
Політика # Рівне # Валентин Наливайченко # Кандидат у президенти # Рівнеавтошляхбуд
Найцікавіші матеріали
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі