Вараш прийняв естафету «Сімейних перегонів»

Вараш прийняв естафету «Сімейних перегонів»
0
Вараш прийняв естафету «Сімейних перегонів»

Попри завантаженість щоденними турботами жителі Рівненщини все активніше демонструють бажання займатися фізичною культурою і спортом, вести здоровий спосіб життя. Своє прагнення зробити це невід’ємною складовою родинних стосунків вони засвідчили активною участю в ІІ турі обласної спортивно-масової гри «Сімейні перегони. Здоровий спосіб життя», що цими вихідними відбувся у Вараській ЗОШ №1.

У спортивному залі зібрались сім родин з Дубровицького, Сарненського, Володимирецького районів та міста Вараш, щоб визначити, хто ж з них стане учасником ювілейного суперфіналу. Привітати присутніх та створити своїми яскравими художніми номерами справжню святкову атмосферу завітали учасники театр-студії танцю «Грааль»( керівник Юлія Лакизюк-Крупіч).

Програма змагань складалась із п’яти спортивних естафет та інтелектуального завдання. Частина колективів вже не перший раз успішно виступає на таких змаганнях, тому конкуренція була дуже високою. Спортивне суперництво панувало на майданчику в кожному старті. Об’єднавши зусилля, сім’ї наполегливо та майстерно вправлялися з різноманітними завданнями.
Окрім командних спортивних естафет, на завершення організатори приготували для глядачів та учасників олімпійську вікторину, де шанс на перемогу мали всі присутні.

У загальному підсумку змагань перемогу здобула сім’я Скібчик (м. Вараш). Вони вибороли право взяти участь у суперфіналі. Сім’я Серко (Дубровицький район) посіла друге місце , а сім’ї Малюк (м. Вараш) дісталася «бронза».
Можна впевнено сподіватися, що наступні етапи ІІІ туру «Сімейних перегонів» теж порадують учасників та вболівальників напруженою, цікавою та веселою боротьбою сімейних спортивних команд.

0
Найцікавіші матеріали
У Рівному викрили та затримали наркозбувача
0
Читати далі
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі