Вболівальник рівненського "Вереса" "постібав" народний клуб [+КОМЕНТАРІ]

Вболівальник рівненського
0
Вболівальник рівненського "Вереса" "постібав" народний клуб [+КОМЕНТАРІ]

Нещодавно на офіційному сайті НК "Верес" з'явилася інформація, що клуб інвестував у своїх вболівальників, які упродовж сезону діставалися на матчі з Рівного до Львова "червоно-чорним експресом", майже 243 тисячі гривень.

Мається на увазі рейси "червоно-чорного експресу".

 На організацію дванадцяти рейсів "червоно-чорного експресу" з Рівного до Львова та назад - Народний Клуб упродовж сезону витратив 409 041,99 гривень. Від продажу квитків на експрес - клуб одержав 166 370,00 гривень. Таким чином, різниця, яку "Верес" вважає інвестицією у розвиток власного вболівальницького руху - склала, станом на тепер, майже 243 тисячі гривень.

Пафосність цієї заяви трошки зіпсував радіоведучий Тарас Дудей, який нині працює в Києві. Влане, його допис в спільноті вболівальників "LuckyFans"подаємо без змін:

"Дудей інвестував у Верес ~20~ тисяч гривень і часто зірвану глотку!

Тарас Дудей, який упродовж сезону діставався на матчі улюбленої команди з Рівного до Львова на червно-чорному експресі, електричками, інтерсітЯми, плацкартними поїздами та блаблакарами до інших міст країни де грала його улюблена команда безповоротно інвестував ~20~ тисяч гривень. Тарас Дудей, вважає ці гроші інвестицією в свій рідний клуб та вкладення мізерної частки у розвиток вболівальницького руху. Ура!

пісі: в підрахунок не внесені витрати на сніданки, обіди та вечері й невелика)) кількість алкоголю до них.

пісі2: уявіть, скільки нас таких як Тарас Дудей. Впевнений, якби всі ці гроші скласти до купи, вийшло би невеличке тренувлальне поле. пісі3: пост містить саркастичний характер, проте реальні цифри і напряму відноситься до Вереса."

Промовистий допис доповнює і демотиватор із тим же Тарасом Дудеєм в головній ролі:

Piccy.info - Free Image Hosting

Під цим постом додалося чимало і коментарів вболівальників, які теж спробували порахувати скільки ж вони та їхні колеги "інвестували" в народний клуб:

Тетяна Мороль: Додам ще нервову систему колег,які не раз виручали на роботі заради моїх виїздів,плюс заяви за власний рахунок,зірвану глотку,вітер в харю),мороз),жара), нервова система,і найголовніше ЧАС .... P.s.:боюся уявити скільки витратили люди,які їздять сім'ями

Діма Берлюта: Вони бачать своі витрати, а ми тільки должни,та,ще дякувати, що іздим у Львів підтримувати Рівненську команду

Віктор Кондратюк: Всі ми інвестували саме дороге, частину своєї душі. А дехто навіть більше.

Олег Адамчук: Занятна математика! Я нарахував 18 матчів, де активні вболівальники були присутні, то і виїзди гостьові і домашні. Приблизно на кожному матчі мінімум 100 чоловік, які витратили в середньому 250 гривень. Отже 250*100=25000. Тепер 25000*18=450000 гривень. То хто там бл*ть, інвестор, га?

Олексій Кривошеєв: Це погано, що ми рахуємо? Чи погано, що розказуємо вам про фінансові справи? Вам не хочеться читати про витрати клубу? Ніхто ж не применшує важливість уболівальників. В НК «Верес» ми дуже багато уваги приділяємо уболівальникам. Можливе навіть більше ніж в інших клубах. Бо футбол пр порожніх трибунах не має сенсу.

Редакція ж "ВСЕ про СПОРТ" оціночних суджень не робить. Ми вболіваємо за НК "Верес" на дивані переглядаючи онлайн-трансляції. Одним словом їмо ковбасу вдома, запиваючи чаєм.

Всім добра!

0
Спорт # Верес
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі