Вбудовувані духові шафи Bosch: основні переваги та недоліки

Вбудовувані духові шафи Bosch: основні переваги та недоліки
0
Вбудовувані духові шафи Bosch: основні переваги та недоліки

Сучасна духова шафа є незамінним помічником на кожній кухні і дуже полегшує та прискорює процес приготування їжі. Лідером серед виробників кухонної та іншої побутової техніки є компанія Bosch, яка випускає також якісні пральні машини, варильні плити та холодильники.

Особливості

Вбудована духова шафа Bosch користується великою популярністю у споживачів завдяки покращеним технічним характеристикам. Незалежна духовка може розташовуватись у довільному місці на кухні та встановлюватись на будь-якій зручній для користувачів висоті.

Духовки Bosch мають кілька режимів нагрівання та такі додаткові функції, як:

  • розморожування;
  • гриль;
  • конвекція;
  • самоочищення;
  • знімний рожен.

Вони дуже зручні у використанні та повністю безпечні.

Переваги та недоліки

Електрична духова шафа більш функціональна, але не завжди є можливість встановлювати таку техніку через стан проводки. Вбудована духова шафа з НВЧ також користується популярністю за рахунок можливості швидко розігрівати або готувати їжу. Вся кухонна техніка бренду Bosch відрізняється високою енергоефективністю, наявністю різних режимів та ергономічністю.

Відсутність усередині цього побутового приладу стиків та щілин попереджає появу шару жиру та бруду, а також сильно полегшує процес збирання. Вбудована духовка ідеально вписується в компактну кухню або квартиру-студію. Вона дозволяє заощаджувати корисний простір і може розміщуватися на будь-якій зручній для вас відстані від підлоги.

Усі електричні духові шафи Bosch мають регулювання діапазону температури, сучасний дизайн, електронний таймер, режим гриль, внутрішнє освітлення та захисне блокування від дітей. З основних комплектуючих в духовці може бути універсальне деко і комбіновані грати.

Колір техніки Bosch може бути сталевим, білим, сріблястим або чорним. Перемикачі можуть бути поворотними, сенсорними та утоплюваними. Більш дорогі моделі духової шафи мають дисплей, вентилятор охолодження та велику кількість режимів.

До істотних недоліків кухонної техніки, що вбудовується, відноситься складний доступ при необхідності проведення ремонту. Духовку в такому разі доведеться вилучати з ніші. Також до мінусів вбудовуваної духової шафи відноситься також відсутність мобільності та неможливість легко зробити перестановку.

На правах реклами

0
i-серфінг
Найцікавіші матеріали
У Рівному викрили та затримали наркозбувача
0
Читати далі
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі