Верес U19 поступився одноліткам із Динамо

Верес U19 поступився одноліткам із Динамо
0
Верес U19 поступився одноліткам із Динамо

Другої поспіль поразки у чемпіонаті VBet ліги U19 зазнала юнацька команда рівненського Вереса. Після мінімальної поразки у домашній грі першого туру від Колоса - сьогодні рівняни на виїзді поступилися одноліткам з Динамо.

Гра проходила 31 липня в рамках другого туру Чемпіонату України з футболу Динамо U19 - Верес U19 - 2:0 (0:0), VBet ліга U19 в НТБ Конча-Заспа.

Напередодні гри у Конча-Заспі старший тренер команди Верес U19 Богдан Самардак анонсував можливі кадрові зміни у порівнянні зі стартовим матчем сезону проти ковалівського Колоса (0:1). Втім, зміна у стартовому складі сталася лише одна. Станіслава Пестрецова у стартовій одинадцятці змінив нещодавно дозаявлений Дмитро Шух. І лише по перерві на полі з'явився ще один свіжодозаявлений футболіст - Максим Овсійчук.

Якщо у грі проти Колоса вирішальним став швидкий пропущений гол, то сьогодні підопічні Богдана Самардака тривалий час на рівних протистояли більш досвідченому супернику, чітко відпрацьовуючи в обороні.

Лише після години гри киянам вдалося вийти вперед. Діагональ з лівого краю атаки та непорозуміння наших центральних оборонці призвели до того, що Антон Царенко практично безперешкодно розстріляв Назара Мигаля ударом з меж штрафного майданчика.

Наприкінці гри рівняни кинулися відігруватися великими силами і отримали у відповідь контрудар. Кияни чітко розіграли вихід два в один і Ігор Горбач забивав вже практично у порожні ворота - 2:0.

Друга поразка юнаків рівненського Вереса у чемпіонаті. Наступну гру команда Богдана Самардака проведе 6 серпня у Львові проти молоді Руха. 

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі