«Верес» вдома обіграв «Металіст 1925»

«Верес» вдома обіграв «Металіст 1925»
0
«Верес» вдома обіграв «Металіст 1925»

Рівненський футбольний клуб «Верес» обіграв харківський «Металіст 1925» із рахунком 2:0. Матч відбувся у рамках 15-го туру Прем'єр-ліги 22 листопада на стадіоні «Авангард» у Луцьку, його рівняни використовують як домашню арену на час реконструкції стадіону в Рівному, інформує Суспільне.

До цього поєдинку «Верес» посідав сьому сходинку турнірної таблиці, «Металіст 1925» був на дев'ятому місці.

Перший тайм

Майже до кінця першого тайму суперники пристрілювались до воріт один одного, іноді вдало відпрацьовував захист, іноді голкіпери. Однак до по-справжньому небезпечного момента дійшло на 40-й хвилині і створили його рівняни.

Сергій Панасенко прекрасною розрізною передачею вивів Віталія Дахновського на побачення з голкіпером. Перший удар воротар «Металіста» парирував, але на добиванні першим був Геннадій Пасіч. Рахунок 1:0 на користь «Вереса».

Другий тайм

На 61-й хвилині «Верес» заробив кутовий удар. Після подачі від прапорця Дмитро Нємчанінов головою продовжив політ м'яча на дальню стійку, а там Ігор Солдат пробив точно в ціль. Рахунок став 2:0 на користь рівнян.

На 84-й хвилині гості створили хороший момент: Задерака завдав сильний і щільний удар по воротах «Вереса», але кіпер рівнян Когут цей м'яч взяв.

На 86-й хвилині через надмірні емоції у бік судді тренеру рівнян Юрію Вірту рефері показав жовту картку.

Наступні суперники

Обидві команди свої наступні матчі зіграють у неділю, 28 листопада, це будуть ігри на виїзді. Суперником «Вереса» стане «Колос», а «Металісту 1925» протистоятиме «Рух».

Нагадаємо, рівненський «Верес» та харківський «Металіст 1925» у поєдинках зустрічалися двічі – у минулому сезоні. У них червоно-чорні жодного разу не перемогли. У листопаді 2020-го команди зіграли на полі львівського стадіону з рахунком 0:0. Гра другого кола чемпіонату Першої ліги у Харкові в травні 2021-го закінчилася з рахунком 4:1.

У складі «Металіста 1925» зараз виступають уродженець міста Вараш Рівненської області Олег Голодюк та ексгравець рівненського «Вереса» Артур Западня, – повідомляє пресслужба «Вереса».

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі