80-річна рівнянка "наплавала" перемогу на "Фестивалі ветеранів"

80-річна рівнянка
0
80-річна рівнянка "наплавала" перемогу на "Фестивалі ветеранів"

Нещодавно у плавальному басейні СДЮСШОР №2 міста Рівне відбулись змагання з плавання спортивно-масового фестивалю ветеранів фізичної культури і спорту Рівненської області. Організацію та проведення такого заходу забезпечують управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації, комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, Рівненська Федерація плавання та Асоціація ветеранів фізичної культури і спорту Рівненської області за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області.

Змагання традиційно проводяться для популяризації і подальшого розвитку плавання, зміцнення здоров'я ветеранів та формування збірної команди Рівненської області для участі в VIIІ літніх Всеукраїнських іграх ветеранів спорту пам’яті     М.М. Баки, що відбуваються раз на два роки та збирають ветеранів спорту з усієї України.

Цьогоріч на плавальних доріжках випробовували свої сили на різних  дистанціях 17 рівненських спортсменів, чоловіки та жінки від 25 років. Найстаршою учасницею стала Наталія Ануфрієва (1939 р.н., вікова група 80+), що здобула перемогу на дистанції 50 м вільний стиль. А серед чоловіків – Валерій Нестеренко (1945 р.н., вікова група 70-74 років), який виборов першість на дистанціях 50 м вільний стиль та 50 м на спині.


Вітаємо плавців-ветеранів та бажаємо й надалі перемог!

0
Спорт
Найцікавіші матеріали
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі
У Рівненській ОДА вивчали доцільність публічних закупівель
0
Читати далі