Відбулось засідання Наглядової ради «Вереса»

Відбулось засідання Наглядової ради «Вереса»
0
Відбулось засідання Наглядової ради «Вереса»

У клубному просторі Veres Place відбулося чергове засідання наглядової ради народного клубу Верес. До розгляду порядку денного було включено 5 питань. Присутні члени наглядової ради затвердили програму генерального директора на 2021 рік, зміни у штатному розкладі клубу, склад тендерного комітету та прийняли за основу бюджет на сезон 2021/2022.

Питання про проведення конкурсу на визначення нової емблеми клубу - було вирішено відкласти.

Основні тези засідання:

Генеральний директор народного клубу Верес Антон Назарук прозвітував за виконану за час перебування на посаді роботу. Серед успішно виконаних завдань він зазначив залучення до структури клубу тренера-аналітика, продовження контрактів із провідними гравцями клубу (зокрема і підписання на довгостроковий строк вихованця рівненського футболу Миколи Гайдучика, який вже відзначився результативними діями на полі), запуск клубного патреону, нового клубного сайту та організацію Veres Business Club.

Серед задач на найближчий рік генеральний директор клубу пріорітетними назвав створення жіночої команди Верес та юнацької команди U19, поліпшення співпраці із комунальною ДЮСШ з футболу Верес, поглиблення роботи із вболівальниками і створення CRM-системи, створення трансферного департаменту клубу, пошук нових партнерів та старт будівництва тренувальної бази.

Також на сьогоднішньому засіданні наглядової ради було затверджено склад тендерного комітету, який працюватиме із закупівлями. В тому числі, і в процесі будівництва тренувальної бази. Очолить тендерний комітет Мар'ян Года. До складу комітету також увійшли Сергій Коваль та Валентин Ляхов.

Проект бюджету клубу на сезон 2021-2022 члени наглядової ради ухвалили взяти за основу. Згідно з проектом, видаткова частина бюджету (без врахування податків) прогнозовано складе 59 мільйонів гривень. Прогнозований обсяг податків - 18,5 мільйонів гривень. Дохідна частина повинна скласти приблизно 30 мільйонів гривень.

Вцілому бюджет заплановано затвердити на червневому засіданні наглядової ради, коли буде відомо, в якому дивізіоні Верес розпочне наступний сезон.

Також наглядова рада вирішила відкласти питання про проведення конкурсу на визначення нової емблеми клубу.

- Проведення конкурсу на визначення нової емблеми клубу - це моя пропозиція. Осучаснення логотипу - це шлях, яким ідуть усі провідні клуби світу. Кожен професійний дизайнер скаже, що наш логотип можна і потрібно осучаснити. Боятися таких змін - неправильно. Бо життя - це рух і розвиток. Але це рішення ми точно не прийматимемо без участі вболівальників. Тому я пропоную це питання відкласти і доручити генеральному директору розробити положення про акціонерне опитування. Це буде аналогом референдуму у форматі "1 акціонер - 1 голос". На такі опитування виноситимемо питання ребрендингу та виборів президента клубу, - сказав президент НК Верес Іван НАДЄЇН.

Замість конкурсу на визначення нової емблеми сьогодні наглядова рада затвердила варіант існуючої емблеми клубу з латинським варіантом написання назви - Veres. Такий варіант емблеми клуб планує використовувати з наступного сезону.

0
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі