Відома причина смерті вбитої жінки у Вараші

Відома причина смерті вбитої жінки у Вараші
5
Відома причина смерті вбитої жінки у Вараші

Тіло невідомої жінки із тілесними ушкодженнями неподалік річки у мікрорайоні Вараш виявив 58-річний місцевий житель. Про жахливу знахідку чоловік одразу повідомив до поліції.

Слідчо-оперативна група встановила особу загиблої: нею виявилася 31-річна жителька села Балаховичі Володимирецького району. Жінка проживає там разом із співмешканцем, з яким має двоє малолітніх дітей. Втім, матір позбавлена батьківських прав, тож обох дітей виховує бабуся.

Як з’ясували поліцейські, 19 вересня 35-річний співмешканець навідався у місто Вараш до цивільної дружини, оскільки вона останні кілька днів розважалася там зі знайомими. Тоді ж близько опівночі між парою на вулиці виник конфлікт, у ході якого чоловік побив жінку руками і ногами по всьому тілу.

Житель Балаховичів після скоєного повернувся додому, а жінка продовжила відпочивати у Вараші, де її ще у неділю бачили.

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть 31-річної потерпілої настала внаслідок черепно-мозкової травми та набряку головного мозку. Також у неї виявили забої грудної клітки, тупу травму живота та переломи ребер.

35-річного чоловіка, який свою вину визнає не повністю, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив т.в.о. начальника Варашського відділу поліції Олександр Долюк. — Зловмиснику повідомили про підозру у нанесенні тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілої за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Відомо, що житель Балаховичів ніде не працював, двічі притягався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильстваразом із цивільною дружиною зловживали алкогольними напоями.

 

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

5
Кримінал
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі