Відпочинок у лісових господарствах Рівненської області

Відпочинок у лісових господарствах Рівненської області
0
Відпочинок у лісових господарствах Рівненської області

Рівненщина багата пишними, смарагдовими лісами. Організувати відпочинок на природі з масою атракцій та розваг, не є проблемою. Окультурені відпочинкові та рекреаційні зони, чекають на відпочивальників.

Розташований на території Суського лісництва Клеванського держлісгоспу (Костопільський район Рівненської області). Місце зростання рідкісних внесених до Червоної книги України видів рослин вовчих ягід пахучих та зозулиних черевичок справжніх. До того ж у Суську розташований кінний клуб, де пропонують відпочинок на природі, катання на конях чи поні та навіть пейнтбол, спортинг.Детальна інформація на сайті sokil-susk.com.ua

 


Голубе озеро
Каменаха, Коплище, Голубе озеро - такі назви має одна й та сама, місцевість, розташована за 4 км. від Клесова. Якщо рухатись по автошляху з Рокитного на Клесів, то це якраз на кордоні Сарненського та Рокитнівського районів Рівненської області. За 300 м від дороги ви побачите рукотворну голубу водойму. У 60-х роках тут добувал граніт Кар'єр має глибину близько ЗО м..

Фото: klesivska.gromada.org.ua
Фото: klesivska.gromada.org.ua



Після того, як видобуток граніту було припинено, кар'єр затопило чистою голубою водою . До речі, кажуть, що вода ця має велику лікувальну силу - вона лікує захворювання шкіри та поліпшує настрій . Голубе озеро оточене зеленими лісами не тільки радує око, але й додає здоров'я .Останніми роками це улюблене місце відпочинку не лише жителів Клесова, а й області.

Фото: lib.sowa.com.ua
Фото: lib.sowa.com.ua



Клесівський лісгосп створив всі умови для прекрасного відпочинку. Тут збудовані альтанки, бесідки, обладнані місця для дитячих забав: гірки, каруселі. Хто хоч відпочивав у цій місцевості, той обов'язково захоче повернутися сюди знову.

Музей лісу

Фото: lis.kostopil.org
Фото: lis.kostopil.org



Якщо ви не знаєте, як провести вихідні, ловіть підказку: “Музей Лісу”. Музей знаходиться у Костопільському районі, недалеко від міста Костопоіль у бік міста Сарни. Дістатись до нього можна як власним автомобілем, так і маршруткою.Це музейно-парковий комплекс Рівненщини, який створений у 2011 році. Це не просто сукупність дерев, які ростуть разом не перший рік, але й спільна праця лісників та ландшафтних дизайнерів, яка вилилась у гарне і незвичне місце для відпочинку. На території музею знаходяться екземпляри флори та фауни з 16 лісових господарств Рівненської області. Побачити їх можна або у самому приміщенні музею, або на його території Окрім того, у приміщенні музею є декілька виставкових зал: історична, розвитку лісового та мисливського господарства тощо. Однак поступово ці зали розширяються і поповнюються новими екземплярами.

 



Для найменших відвідувачів адміністрація музею створила дитячий майданчик з екологічно чистих матеріалів.
Ціни на послуги по рекреаціному обслуговуванню населення

Надання рекреаційної упорядкованої території для проведення урочистостей, фото та відеозйомок - 1 год./300 грн.
Надання рекреаційної упорядкованої території для проведення дозвілля та відпочинку 1 год./мала бесідка, до 20 чоловік -24 грн.Мала бесідка, до 30 чол. - 70 грн. за годину. Надання рекреаційної упорядкованої території для проведення дозвілля та відпочинку з мангалом за 1 годину - мала бесідка, до 10 осіб - 40 грн. і велика бесідка, до 30 чоловік - 86 грн.

0
# Рівненщина # відпочинок # лісові господарства Рівненщини # Суський ботанічний заказник # Голубе озеро # Музей лісу
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі