Відпочинок у Закарпатті в 2020 році. Огляд найпопулярніших санаторіїв

Відпочинок у Закарпатті в 2020 році. Огляд найпопулярніших санаторіїв
2
Відпочинок у Закарпатті в 2020 році. Огляд найпопулярніших санаторіїв
Закарпаття – один з найкрасивіших регіонів нашої країни. Гірські шпилі, мальовнича природа, реліктові ліси, чисті водойми та унікальна культурна спадщина ваблять сюди велику кількість українських та іноземних туристів. Якщо хочете гарно розважитися, насолодитися єднанням з природою та стати здоровішим, неодмінно приїздіть сюди. Гарантуємо, що теплих спогадів та приємних вражень вистачить на весь рік!

Відпочинок у Закарпатті: яку здравницю обрати?

Перед тим, як їхати на відпочинок, треба обрати підходящий санаторій. Як зробити це безпомилково? Радимо звертати увагу наступні фактори:

  • Наявність номерів тієї категорії, яка вам потрібна та додаткових зручностей. Наприклад, для тих, хто подорожує з маленькою дитиною краще зупинитися там, де надається дитяче ліжечко, ніж терпіти незручності протягом відпочинку.
  • Розвинена інфраструктура. На території санаторію мають бути об’єкти, які забезпечують зручності та повноцінний відпочинок гостям. Якщо гість прибув на автомобілі, то значно краще ставити його на парковці санаторно-лікувального закладу, ніж деінде.
  • Наявність сучасного лікувально-діагностичного обладнання.
  • У здравниці працюють медики вищої лікарської категорії, які мають великий досвід.
  • Гості, які раніше тут відпочивали, залишили про заклад схвальні відгуки.

І нарешті, заклад має відповідати профілю вашого захворювання. У яку здравницю Закарпаття краще всього поїхати?  Ресурс sanatorii-karpat.com рекомендують відвідати санаторії у населених пунктах:

  • Поляна (курорт відомий - водою Поляна Квасова);
  • Берегово (зі своїми термальними водами);
  • Шаян;
  • Солотвино ( красиві краєвиди з цілющими термальними та мінеральними водами).

Місцеві санаторії мають розвинену інфраструктуру та приймають гостей кожен рік. Про те, щоб кожному гостю було зручно та затишно, подбає висококваліфікований персонал. На території більшості здравниць є сауни, басейни, спортивні зали, дитячі та спортивні майданчики. А у санаторних їдальнях та кафе кухарі подадуть дуже смачні страви, приготовані зі свіжих продуктів згідно збірникам дієтичних рецептур.

Якщо ви хочете полікуватися термальними водами, зверніть увагу на санаторій «Термал Стар» (с. Нижнє Солотвино). Термальна вода з місцевого родовища має унікальні властивості і гоїть численні захворювання. До речі, термальні ванни дуже корисні при захворюваннях та патологічних ураженнях центральної нервової системи та опорно-рухового апарату.

А у санаторії «Сонячна Долина», який належить до курорту Поляна, можна поплавати у величезному басейні, відвідати фітобари та СПА-центр. Тут дуже ефективно допомагають людям, які страждають від уражень серцево-судинної системи та перед інфарктних станів.

Курорти Закарпаття – оздоровлення та лікування круглий рік

На курортах Закарпаття якісно лікують безліч захворювань та патологічних станів. Цьому сприяє сучасна діагностично-лікувальна база, цілющі мінеральні та термальні води, висока кваліфікація місцевих лікарів. Тут допомагають людям, що страждають від захворювання:

  • Центральної нервової системи.
  • Серця та судин.
  • Опорно-рухового апарату.
  • Нирок та сечовивідних шляхів.
  • Органів дихання.
  • Печінки.
  • Шкіри.
  • Ендокринної системи.

Але варто пам’ятати, що щодо перебування на курортах Закарпаття є певні протипоказання: гострі запальні процеси в організмі, вагітність, променева хвороба, ракові пухлини, хронічні захворювання крові.

Путівки у Закарпаття за доступними цінами

Забронювати путівки у Закарпаття по кращому співвідношенню якості та ціни можна на  сайті.  Тут регулярно сповіщатимуть вас про акції, знижки та спеціальні пропозиції санаторіїв та допомагаємо організувати гарний і недорогий відпочинок!






2
VSE по туризму # Рівне # Закарпаття # відпочинок # Тур для відпочинку # корисні поради
Найцікавіші матеріали
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі
Іран готується до атаки на Ізраїль протягом найближчих 24-48 годин
0
Читати далі
Пташки для понтонно-мостового полку передали депутати Рівного
0
Читати далі
Для відновлення лікарень Рівненщини виділять понад 800 млн грн
0
Читати далі
США передали Україні зброю, конфісковану в Ірану
0
Читати далі