Відтепер на Рівненщині можна урочисто відсвяткувати річницю весілля (ФОТО)

Відтепер на Рівненщині можна урочисто відсвяткувати річницю весілля (ФОТО)
0
Відтепер на Рівненщині можна урочисто відсвяткувати річницю весілля (ФОТО)

Урочисте свято з нагоди - 45 років спільного сімейного життя відбулося у Березнівському районному відділу Державної реєстрації актів цивільного стану. Ювілейне сапфірове весілля тут відзначило пожружжя Сергія Дмитровича та Надії Калениківни Гонтів.
Участь у святковому обряді взяли діти, внуки та правнуки ювілярів. В святковий день, подружжя поновило шлюбні обіцянки та  станцювали весільний вальс. Працівники відділу побажали винуватцям свята відгуляти ще й золоте та діамантове весілля, а також вручвили їм дипломи та цінні подарунки.

"Люди, що розділяли чашу радощів і смутку протягом стількох десятиліть, завдяки мудрості не дозволили життєвим штормам зруйнувати їх сімейний кораблик і цим зробили свою любов вічною, як небо над головою. Спокійний колір небес затишного моря відображає коштовний камінь - сапфір. Крім того, він символізує міцне здоров’я, яке знадобиться подружжю, щоб майбутні роки щастя не захмарювалися нічим, чого ми і щиро бажаємо нашим ювілярам", - зазначила начальник Березнівського районного відділу ДРАЦС Тетяна Миронець.

За словами начальника Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Оксани Сальчук, ювілейне весілля - нова послуга відділів ДРАЦС Рівненської юстиції.
"Якщо ви хочете відсвяткувати річницю весілля, але не знаєте як, то в цьому допоможуть працівники відділів державної реєстрації актів цивільного стану Рівненської області. Вони проведуть обряд ювілейного весілля. Це може бути будь-яка річниця. Наприклад, п’ята - "Дерев'яне весілля", десята - "Трояндове весілля", п’ятнадцята річниця - "Скляне весілля", двадцята річниця - "Фарфорове весілля", двадцять п’ята річниця -"Срібне весілля" і п’ятдесята річниця – «Золоте весілля». Тому запрошуємо всіх бажаючих відсвяткувати та провести у будь-якому відділі ДРАЦС обряд ювілею весілля", - наголосила Оксана Сальчук.


Головне територіальне управління юстиції у Рівненській області.

0
# Рівне # Рівненщина # Оксана Сальчук # Ювілей весілля
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі