Вихідними у Рівному випаде перший сніг

Вихідними у Рівному випаде перший сніг
0
Вихідними у Рівному випаде перший сніг

Протягом робочого тижня в Рівненській області погода суттєво не зміниться. Втім, на вихідні синоптики очікують зниження температури та подекуди невеликий сніг.

Характер погоди з вівторка, 17 листопада, по четвер, 19 листопада, суттєво не зміниться, – розповіла журналістам керівниця відділу метеорологічних прогнозів Рівненського обласного центру гідрометеорології Катерина Лешундак.

«Погодні умови Рівненщини визначатимуть атмосферні фронти з Західної Європи. Завтра та післязавтра (17, 18 листопада, – ред.) протягом доби переважатиме хмарна погода та невеликий дощик. Вночі та вранці видимість буде погіршувати подекуди слабкий туман. Температура повітря вночі коливатиметься від 3 до 8 градусів тепла, в денні години – від 5 до 10 градусів тепла», – уточнює Катерина Лешундак.

19 листопада в області переважатиме погода без опадів. Вітер південного напрямку, 7-12 метрів на секунду. Температура повітря вдень становитиме від 5 до 10 тепла, вночі – від 4 градусів тепла до 1 градусу морозу.

«Починаючи з п'ятниці, очікується зниження температури повітря. Нічна температура становитиме від 0 до 5 градусів морозу, а денна – всього лиш 0-5 градусів тепла. І на вихідні, не виключено, що Михайло приїде на білому коні. Починаючи з вечора суботи і протягом неділі, пролітатиме невеликий сніжок», – прогнозує Катерина Лешундак.

Такі погодні умови спричинить черговий циклон з Західної Європи, та вже починаючи з понеділка, 23 листопада, температура повітря знову підвищиться. Тож сніг довго не лежатиме й розтане, – кажуть у Гідрометцентрі.

За матеріалами: Суспільне

0
Суспільство
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі