Визначились фіналісти Кубку міського голови Рівного з футзалу (ВІДЕО)

Визначились фіналісти Кубку міського голови Рівного з футзалу (ВІДЕО)
0
Визначились фіналісти Кубку міського голови Рівного з футзалу (ВІДЕО)

Відбулися півфінальні матчі традиційного Кубку міського голови Рівного з футзалу. Обидві гри тримали уболівальників в напрузі до фінального свистка. У першій грі основний час матчу між «Вікінг» та «Поліська Січ» завершився в нічию, тож переможець визначався у серії післяматчевих пенальті. Більш успішними в «футзальній лотереї» стали гравці «Поліська Січ», які перемогли 5:4 та стали першими фіналістами турніру.

За драматичним сценарієм розгортався і другий матч ігрового дня. В ньому «сліпий жереб» звів двох фаворитів кубку. Дебютанта турніру «Рівнестандарт ДЮСШ-4» та старожила турніру, минулорічного фіналіста та одного з лідерів аматорського футзалу Рівного «Комфорт-Сервіс». На думку багатьох знавців місцевого футзалу, саме переможець цієї пари, зобов’язаний буде вигравати цей трофей у фіналі. У півфіналі також перевагу віддавали «Рівнестандарт ДЮСШ-4», адже в команди рівніший підбір гравців та довша «лава запасних», що давало можливість тренерам Юрію Баховському та Віталію Засморжуку частіше міняти гравців та підтримувати високий темп гри. З перших хвилин матчу саме «Комфорт-Сервіс» діяв більш злагоджено та ефективно, створюючи частіше гострі моменти біля воріт суперників. «Стандартівці» відповідали контратаками. У середині першого тайму після проходу лівим флангом та ударом від Сергія Степанюка, м’яч в свої ворота «зрізав» Дмитро Жовтун, і «Комфорт-Сервіс» повів у рахунку 1:0. Після пропущеного голу «Рівнестандарт ДЮСШ-4» намагався заграти дещо активніше, але суперники в захисті діяли майже без помилок, натомість вони відповідали ще гострішими контрвипадами. За мінімальної переваги «Комфорт-Сервісу» завершився перший тайм і пройшло п’ятнадцять з двадцяти хвилин другої половини. В час, що залишився «Рівнестандарт ДЮСШ-4» довелося йти у «ва-банк”\», тобто, підключати воротаря до атак, залишаючи свої ворота порожніми. Ризик себе виправдав, за 4:25 до фінальної сирени, після затяжної атаки, Володимир Сондак зумів проштовхнути м’яча у ворота суперників і зрівняти рахунок. Все йшло до того, що і переможець цієї пари мав би визначитись у післяматчевих пенальті, але за 2:12 до завершення матчу гравцям «Рівнестандарт ДЮСШ-4» вдалося як по нотам розіграти кутовий та вивести на ударну позицію автора автоголу Дмитра Жовтуна, який не змарнував нагоди виправитись та вивести свою команду вперед. В час, що залишився, усі намагання врятувати матч «Комфорт-Сервісом» завершились нічим, і «Рівнестандарт ДЮСШ-4» вийшов до фіналу турніру.

Тож, у фінальному матчі за Кубок міського голови Рівного зустрінуться «Поліська Січ» та «Рівнестандарт ДЮСШ-4». Гра відбудеться у Спорткомплексі «ДЮСШ-4» у неділю 29 грудня та розпочнеться о 12:00.

Зазначимо, що переможець Кубку міського голови Рівного 2018 визначився в серії післяматчевих пенальті, в яких «Славія» обіграла «Комфорт-Сервіс». «Славія» вигравали цей трофей останні чотири роки поспіль, але цьогоріч не бере участі у футзальних змаганнях. Щодо «Рівнестандарт ДЮСШ-4», то для цієї команди 2019 рік є дебютним. Команда бере участь, і доволі успішно, у всіх можливих турнірах з футзалу, як міських, так і обласних і всеукраїнських. Окрім, виходу до фіналу Кубку міського голови Рівного, «Рівнестандарт ДЮСШ-4» лідирує в Аматорській футзальній лізі Рівненщини, здобувши 8 перемог у восьми матчах. У другій лізі Чемпіонату України, рівняни відіграли три тури, в яких здобули дві перемоги, зазнавши однієї поразки та мають хороші шанси вийти до фінальної частини цих змагань. Головний тренер «Рівнестандарт ДЮСШ-4» Юрій Баховський розповів, що стратегія клубу при формуванні складу – це вихованці саме рівненського футзалу, і рівень школи та підготовки гравців в нашому місті дозволяє за таких умов побудувати боєздатну команду, яка зможе грати на найвищому рівні. Юрій Баховський каже, що йому вдалося зібрати майже усіх найкращих вихованців рівненського футзалу, які в різні роки встигли пограти на професійному рівні, як за «Карадинал-Рівне» так і за МФК «Рівне» та інші команди. Наразі «Рівнестандарт ДЮСШ-4» перебуває на стадії становлення, але має дуже амбітні плани, і вже зараз перед футболістами стоїть завдання перемагати в кожній грі, а Кубок міського голови Рівного може стати першим здобутим трофеєм в історії клубу.

0
Найцікавіші матеріали
Житель Рівненського району за образу співмешканки помстився ударом ножа у живіт
0
Читати далі
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі