Вода на голову: романтика рівненських маршруток

Вода на голову: романтика рівненських маршруток
0
  • Вода на голову: романтика рівненських маршруток
  • Вода на голову: романтика рівненських маршруток
  • Вода на голову: романтика рівненських маршруток

Рівняни в мережі продовжують обурюватись умовам, у яких вони змушені їздити в рівненських маршрутках. В фейсбук спільноті Ревізор.Рівне рівнянин розказав історію короткої подорожі маршрутним таксі номер 53, коли у салон з ліхтаря освітлення салону лилася вода:

Коли там тарифи на перевезення підіймають? Бо сьогодні вже зіткнувся з покращеннями, а саме - прийняв душ в маршрутці, а заплатив звичну ціну.

Зайшов у маршрутку та сів біля вікна. Дощ на той момент вже давно закінчився. Почали їхати. Спереду чоловік з жінкою говорять про те, як виставити пакет, щоб не заливало в середину. Я спочатку не розумію про що мова, поки не бачу як зі стелі на них скапує міні-джерельце . З Заду на бокове крісло ніхто з пасажирів не сідає - чую з розмов - що там потоп набагато більший ніж передімною. Поки спостерігав цю картину - помічаю що на рукаві моєї куртки - вже добряче так накапало води - підіймаю голову - вода (УВАГА) витікає з ліхтаря освітлення салону. Б-безпека. Ще через трохи з розлітанням бризків на мене і на жіночку поруч об моє праве плече розбивається кілька величезних капель. Я дивлюсь на неї, а вона мені говорить - то ще нічого. Он на чоловіка спереду (показує рукою) взагалі прямо на голову вода біжить... Доїхавши до зупинки - поки фотографую, чую як пасажири виказують своє невдоволення водієві, на що він відбуркує щось типу - ДЕ? ШО?! . Підходить моя черга розраховуватись (водій бачив що я фотографую). Я протягую гроші - він різким рухом вириває їх у мене з руки, і тільки я виходжу на вулицю - чимдуж мчить з зупинки (ледь встиг сфотографувати).

 

Хоча, сумний стан маршруток не завжди вина недогляду водія. Пасажири теж бувають "свиньми" - Рівненські водії VS пасажири: хто гірший?

0
# Рівне # маршрутки
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі