За найкращу "Зимову фортецю" дітям вручили подарунки [+ФОТО]

За найкращу
0
  • За найкращу "Зимову фортецю" дітям вручили подарунки [+ФОТО]
  • За найкращу "Зимову фортецю" дітям вручили подарунки [+ФОТО]
  • За найкращу "Зимову фортецю" дітям вручили подарунки [+ФОТО]
  • За найкращу "Зимову фортецю" дітям вручили подарунки [+ФОТО]

Впродовж грудня 2016 року – лютого 2017 року в усіх дошкільних навчальних закладах Рівненської області, було проведено обласний конкурс "Зимова фортеця. В його рамках, дітям, разом з вихователями, потрібно було облаштувати снігову фортецю висотою не нижче 1 метра і сфотографуватися разом з нею. За підсумками цього конкурсу, друге місце посів Клеванський дошкільний навчальний заклад загального розвитку №1 (ясла-садок).

Для того щоб відзначити призерів до них завітали працівники "Спорт для всіх". Самим лише нагородженнямзахід не обійшовся, а був доповнений цікавими спортивними конкурсами для малечі.

Оскільки розпочинати заняття фізичною культурою потрібно ще змалечку, для дітей було вирішено провести спортивно-масовий захід "Перший старт". В його рамках діти дошкільного та молодшого шкільного віку залучаються до різних форм активного дозвілля. Зазвичай це індивідуальні та командні конкурси чи естафети, в яких вони змагаються між собою, використовуючи спеціальний спортивний інвентар. Такі заходи завжди дуже подобаються малятам. Саме під час них, вони, можливо вперше в житті, переживають емоції спортивної боротьби, зі всіма перемогами та невдачами. Це й стимулює їх в майбутньому ще більше займатися фізичною культурою і знову брати участь у подібних змаганнях.

Саме вихованці Клеванського ДНЗ загального розвитку № 1 (ясла-садок) першими, в поточному році, отримали нагоду позмагатися між собою в рамках такого заходу. Цього разу на лінію старту одночасно ступили 4 команди дітей, які напередодні сформували вихователі. Протягом всього заходу ні на хвилину не вщухав шум на майданчику. Всі учасники дуже голосно підтримували своїх товаришів, а вболівальники постійно скандували імена тих дітей, які виконували завдання.

Зрештою, всі переможці були встановлені та нагородженні сувенірною продукцією від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області, а заклад отримав відповідні нагороди за призове місце в конкурсі "Зимова фортеця".

0
# Рівне # Спорт для всіх # Зимова фортеця
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі