За що рівненського водія двічі затримували патрульні?

За що рівненського водія двічі затримували патрульні?
0
За що рівненського водія двічі затримували патрульні?

Вчора ввечері, на вулиці Петра Могили, патрульні помітили автомобіль Renault, водій якого порушив ПДР. На вимогу зупинити транспортний засіб 39-річний рівнянин не реагував та продовжував рух.

Заїхавши у двір, кермувальник покинув свій автомобіль та направився у невідомому напрямку. Патрульний наздогнав водія, але він постійно повторював, що автомобілем не керував, а просто прогулюється вулицею. Повідомляє патрульна поліція Рівного

Полісмен повідомив рівнянину, що уникнути відвідповідальності йому не вдасться та порушення ПДР, яке він здійснив, є зафіксованим на нагрудному відеореєстраторі. Після цього порушник намагався втекти від правоохоронця, але перечепився, упав та пошкодив ліву руку. Водію полісмени негайно викликали карету швидкої допомоги.

Алкоголю не вживав, документів не мав

Під час спілкування з кермувальником патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на місці зупинки та у медичному закладі рівнянин відмовився у встановленому законом порядку в присутності двох свідків. Щодо водія інспектори склали протокол за ч.1 ст.130 (керування у стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 1 ст.126 (не пред’явлення для перевірки відповідних документів) КУпАП, адже останній не пред’явив жодних документів для перевірки. Патрульні у водія взяли розписку про зобов’язання не керувати транспортними засобами. Після цього, громадянина госпіталізувала швидка медична допомога.

Але це ще не все!

Уже через кілька годин, патрулюючи на вулиці Петра Могили, полісмени знову помітили автомобіль, водій якого напередодні ввечері був нетверезим. Виявилося, що керував транспортним засобом той же 39-річний рівнянин, щодо якого патрульні склали адміністративні матеріали за керування у нетверезому стані. У нього полісмени знову помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду він відмовився, що стало причиною для складання протоколу за ч.2 ст.130 КУпАП. На місце зупинки транспортного засобу приїхала дружина горе-водія, яка і відвезла автівку з чоловіком додому.

0
# Рівне # водій # порушення ПДР # вулиця Петра Могили
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі