Запуск Crew Dragon відмінили через погоду: коли дивитись наступну трансляцію

Запуск Crew Dragon відмінили через погоду: коли дивитись наступну трансляцію
0
398
0
Запуск Crew Dragon відмінили через погоду: коли дивитись наступну трансляцію

За 17 хвилин до старту запуск корабля Crew Dragon з астронавтами на МКС відмінили. Причиною цьому стали погані погодні умови, повідомляють на сайті spacex.

Наступна спроба запуску пілотованої місії Crew Demo-2 відбудеться 30 травня о 3:22 p.m. EDT (22:22 за київським часом). О 18:00 почнеться онлайн трансляція зворотного відліку.

У випадку якщо 30 травня запуск Crew Dragon буде неможливий, старт перенесуть на 31 травня о 3:00 p.m. EDT (22:00 за київським часом).


Читайте також: Ілон Маск розробляє програму, яка дозволить людям спілкуватись будь-якою мовою

Читайте також: На Рівненщині презентували новий туристичний сайт «RIVNE.TRAVEL»

Читайте також: «Укрзалізниця» розпочала продаж квитків на перші напрямки по Україні

0
Суспільство ВСЕ - МОЖЛИВО
Щоб отримати доступ до усіх коментарів або залишити відгук потрібно:
Найцікавіші матеріали
63
Як працюватимуть центральні рівненські фонтани у липні?
0
Читати далі
317
Голова ОДА Віталій Коваль розповів якою буде Рівненщина
0
Читати далі
383
Вихідними Рівне та область «накриють» грози
0
Читати далі
1238
Сім областей України є недотестованими на Covid-19
0
Читати далі
299
Шмигаль розповів, чи підуть діти до школи 1-го вересня
0
Читати далі
351
У МОЗ хочуть посилити карантин в 11 регіонах
1
Читати далі
1666
В Польщі розбився пасажирський автобус: серед постраждалих – десятки українців (ФОТО)
0
Читати далі
2301
Хомко відзвітував про ситуацію з Covid-19 у Рівному
0
Читати далі
852
На Рівненщині стихія знеструмила 39 сіл
0
Читати далі