Жіноча команда БК «Рівне» здобула майже рекордну перемогу

Жіноча команда БК «Рівне» здобула майже рекордну перемогу
0
Жіноча команда БК «Рівне» здобула майже рекордну перемогу

Жіноча команда Баскетбольного клубу «Рівне» здобула третю перемогу у шести зіграних матчах в цьогорічному чемпіонаті Суперліги. В Івано-Франківську рівнянки «каменя на камені» не залишили від місцевого «Франківськ-ПНУ».

Від початку матчу підопічні Валерія Жартуна повели в рахунку, і надалі, лише збільшували свою перевагу. Заспокоїлися гості лише в середині четвертої чверті, коли перевага БК «Рівне» сягала неймовірних 47 очок, а рахунок на табло показував 84:37. В час що залишився, очки набирали лише господарки, але це не врятувало їх від розгрому. Підсумковий результат 84:52 на користь БК «Рівне».

Найрезультативнішими серед рівнянок стали: Тетяна Гаврильчик – 15 очок, 8 підборів; Анастасія Кучерьонок – 13 очок, 5 підборів; Вікторія Шматова – 12 очок, 9 підборів, Катерина Ящук – 10 очок; Людмила Спиридонова – 8 очок, 17 підборів.

Це одна з найбільших перемог БК «Рівне» за всю історію виступів команди, починаючи від створення в 2017 році. 2 грудня 2017 року БК «Рівне» перемогли «ХДУ Таврійська Зірка» 83:47. А ще був матч першого раунду Кубку України у Києві проти аматорсько-ветеранської команди Ladies` Legion, тоді рівнянки розгромили суперниць 111:39.

Нагадаємо, що вже найближчого вікенду ми чекаємо Вас в ДЮСШ-4. 30 листопада та 1 грудня великий баскетбол, після майже місячної перерви, повернеться до Рівного. Чоловіча команда БК «Рівне» в ці дні, у «Волинському дербі» прийматиме «Старий Луцьк-Університет». Суботня гра розпочнеться о 17:00, а в неділю команди вийдуть на майданчик о 13:00. Квитки онлайн вже у продажу.

 

 
0
Спорт
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі