"Ті, що вражають": зіркові українці завітали до Рівного (ФОТО) (ВІДЕО)

1
 "Ті, що вражають": зіркові українці завітали до Рівного (ФОТО) (ВІДЕО)

Рівне стало першим містом у соціально-освітньому турі #Ті, що вражають,  який організувала команда ТСН спільно з Посольством Великої Британії в Україні.

Надихаюча зустріч відбулась вчора, 31 жовтня у актовій залі головного корпусу НУВГП. 

Разом із зірковими спікерами телеканалу 1+1, ведучою Марічкою Падалко та суддею шоу "Танці з зірками" Владом Ямою, своїми життєвими історіями злетів і падінь поділилися з рівнянами відомі та надзвичайно сильні українці: паралімпійська чемпіонка Юлія Батенкова, журналістка ТСН Наталія Нагорна, громадська активістка Юлія Ресенчук та мер міста Рені - Сергій Плєхов. Вони надихали, розповідали про свої мрії, життя, показували приклад аби ніколи не здаватися, їхні історії викликали сльози на очах глядачів. Кожна розповідь - неповторна, мотивуча, зірки розповіли для молоді, що у них є майбутнє в Україні. Як зазначила Марічка Падалко:"Те, що я справді патріот України, і люблю цю землю, я зрозуміла будучи далеко за її межами".

Особливу увагу привернули до проблем людей з інвалідністю, закликали не бути буйдужими та домагатися позитивних змін у своїх містах та селах. 

Гості заходу змогли потримати у своїх руках золоту медаль з Паралімпійських ігор у корейському Пхьончхані, яка до речі, виявилася важкою. Як зазначила Юлія Батенкова - "Мабуть, вона така важка, через те, що спортсменам вдається її здобути не легко".

Впродовж спілкування, глядачі надсилали СМС-повідомлення з питаннями та побажаннями для спікерів. 

На багаточисленні прохання рівнян, зірковий гість Влад Яма виконав запальний танець, який і став завершальним у даному заході.

Наприкінці майстер - класу відбулась автограф-сесія, тому всі бажаючі могли поспілкуватися та сфотографуватися з учасниками туру #Ті, що надихають.

До слова, "Ті, що вражають" - унікальний проект для українського телебачення, адже це можливість підтримати жителів невеликих міст і розділити із ними цінності ТСН. Для команди новинної служби це вже другий тур – два роки, який розпочався з Рівного. На черзі Краматорськ – 7 листопада, Кропивницький – 21 листопада, Харків – 27 листопада та Львів – 4 грудня.

1
# Рівне # ТСН # Ті, що вражають
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі