Жителька Рівненщини не побоялась втілити мрію в життя і відкрила в Острозі доставку азіатської кухні

Жителька Рівненщини не побоялась втілити мрію в життя і відкрила в Острозі доставку азіатської кухні
1
Жителька Рівненщини не побоялась втілити мрію в життя і відкрила в Острозі доставку азіатської кухні

Успішність. Ви можете дати чітке визначення цього слова?

З дитячого садка людина завантажена по горло. Нескінченний список зобов'язань. Ранні підйоми. Манна каша. Тиха година. Сиди тихо. Гуртки. Субота. Ранні підйоми. Англійська і малювання. Школа. Ранні підйоми. Уроки. Домашні завдання. Іспити. Знову іспити. Інститут. Ранні підйоми. Лекції. Іспити. Робота. Ранні підйоми. Нарада. Звіти. Планерки. Аврали. На пенсії виспишся. Спершу досягни успіху.

Бийся головою об стіну. Будь успішним. «Високоефективні люди». Чули? Не лінуйся, не хворій, відпрацював - вмирай. Відмінний робітничок. Мрія кожного керівника. Не застуджується, не втомлюється, не ходить у відпустку і на дитячі ранки, працює понаднормово і по вихідних. Він же хоче бути високоефективним і успішним. Треба. Точно треба?

В головах українців ще панує стереотипне уявлення, що справжня робота – це чіткій графік роботи та зарплата раз в місяць від начальника. І чим вища ця зарплата, тим вищий рівень успішності. А все інше – дитячі забавки. Чим старша людина стає, тим менше вона мріє і втілює мрії у життя. Навіть реалістичні залишаються лише мріями. Нею рухає страх нового.

Та жителька Острога, Євгенія Конончук не побоялася піти проти уявлень сірої маси та втілити мрію в життя. Кореспондент ВСЕ побесідувала з нею за чашечкою кави.

Женя – молода та креативна дівчина, жителька Острога, яка професійно займається фотографією та обожнює подорожувати. Нещодавно разом з чоловіком та мамою відкрили в маленькому рідному містечку Острог доставку азіатської кухні Таке Саке.

 

Як давно до тебе прийшло натхнення готувати смакоти різних кухонь світу?

Готувати виходило і подобалося завжди, але по-справжньому захопилася кулінарією, коли почала жити окремо від батьків, зі своїм чоловіком; коли з'явилася своя кухня і було багато простору для експериментів - смаки з чоловіком на їжу у нас сходяться, ми гастрономічні фанати) 

 

Як прийшла ідея зайнятися сервісом доставки азіатської кухні?

Мати ресторанний бізнес разом з чоловіком мріяли уже давно, але довго не могли остаточно визначитися, у якому саме вигляді це має бути і в якому місті. Неодноразово пролітали в голові ідеї якось додати різноманіття в Острозі, бо, наприклад, суші, щоб пригостити батьків і рідних, ми завжди привозили з Рівного або готували самі

 

Чому саме азіатська?

Так склалося, що найпопулярніші в Україні кухні - азіатська і італійська, але піцерія в Острозі вже є. І ось в один прекрасний момент, в середині листопада 2017 року, почали ми рахувати, в скільки обійдеться відкриття суші-бару в Острозі, і щоб дарма не ризикувати, не втрачати вкладень, вирішили так би мовити "прощупати почву", чи буде в Острозі на це попит, фактично нічого особливо не вкладаючи, зробивши кухню вдома в батьків і організувавши доставку по місту.

 

Не страшно було починати такий незвичний бізнес в маленькому місті?

Страху не було взагалі, за 20 хв розмови вирішили, що ідея супер і треба терміново реалізувати, інтуїція підказувала, що все вийде, тим паче що ми «пєрвопроходци» - конкуренції що в такій кухні, що в доставці немає, а щось цікавого і нового в маленькому якраз місті завжди хочеться. Тому все зорганізували - зареєстрували ФОП, розробили дизайн, меню, запустили, сторінки в соцмережах, закупили все необхідне, навчилися все готувати і т.д. за 2 тижні.

 

Чи давно працює сервіс? Чи подобається острожанам?

Працюємо уже з 4 грудня. І, судячи з усього, ідея таки була чудовою - острожани в захваті, маємо багато постійних клієнтів, отримуємо високі відгуки . Тепер активно працюємо на розвиток і розширення, ідей ще мільйон, дайте тільки часу все реалізувати)

1
# Рівне
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі