"Baby Land" — місце, де збуваються мрії!

0
"Baby Land" — місце, де збуваються мрії!

У “Baby Land” реалізували мрії батьків про безпеку, захист, розвиток, любов. Усі необхідні умови для Ваших дітей створені саме тут.

Простора та барвиста і, головне, під постійною надійною охороною територія. Потрапивши сюди, відразу вражає розмаїття яскравих дитячих майданчиків. Тут можна відправитися у морську подорож на великому кораблі або поблукати разом із друзями у зелених африканських джунглях.

Увесь заклад витриманий у своєму неповторному стилі. Для реалізації ідеї використовували найкращі, найбезпечніші, найновітніші будівельні та оздоблювальні матеріали, які відповідають сучасним вимогам безпеки. Також, тут тепла підлога та сучасний температурний контроль. Це дозволяє постійно підтримувати у приміщеннях комфортну температуру для перебування малечі.

Простір закладу викликає захоплення. Всі приміщення світлі та масштабні. У групах діти мають окремі зони для сну, ігор, санітарно-гігієнічних процедур, зміни одягу. Зручні індивідуальні екологічно-чисті ліжечка гарантують спокійний та комфортний сон малят.

Під пильним контролем у “Baby Land” дотримання санітарних вимог. Всі осередки перебування дітей оснащені сучасними засобами дезінфекції. В роботі використовуються методи і засоби нового покоління, котрі сертифіковані та дозволені для використання в дошкільних закладах.

У країні дитинства “Baby Land” активно проводиться робота з профілактики захворювань дихальної системи — тут діє соляна шахта, фітозона. Окрема ніша заповнена фізичним зміцненням та зростанням малюків, адже, великий повноцінний спортивний зал дає дітлахам змогу займатися баскетболом, футболом, кікбоксингом. Особлива увага надається також корекції постави, загальнозміцнюючим вправам, дихальній гімнастиці, масажу.

Як усім добре відомо, “Baby Landславиться своїм логопедичним супроводом. Наші спеціалісти не втомлюються вчитися новому, відвідувати пізнавальні семінари. Завдяки сучасним ігровим методам малятам завжди цікаво та весело працювати.

Жителі країни “Baby Land” активно засвоюють іноземну мову, створюють свої перші шедеври в ART-майстерні. А домашня атмосфера свят не залишає нікого байдужим! Вже ніщо не здатне розірвати цей міцний родинний зв’язок.

Окрім цього, спеціально для активних, творчих і талановитих дітей віком від одного до 14-ти років у першому ліцензованому закладі дошкільної освіти “Baby Land” відкрили центр розвитку дитини під назвою “BABY CLUB”. Тут танцюють, малюють, ганяють м’яча, розмовляють англійською.

“BABY CLUB” працює з 09:00 до 19:00 щодня, окрім неділі. Тут кожен може отримати найрізноманітніший вибір спортивних і творчих секцій та студій для дитини. А саме: карате, футбол, кікбоксинг, англійська мова, бальні, сучасні та індійські танці, інтелектуальна секція для найменших “Бейбі Ейнштейн”, Lego-студія (легоконструювання), Творча студія, соляна кімната, логопед, психолог, підготовка до школи.

Адреса — вул. В.Чорновола, 91-х (ЖК “На Щасливому”). За більш детальною інформацією звертайтеся за номерами телефонів: (096) 21-077-01, (066) 44-793-44, “BABY CLUB” - (096) 63-828-47.

0
Новини забудовників # Рівне # дитячий садочок # ЖК "На Щасливому" # BABYLAND
Найцікавіші матеріали
У Рівному викрили та затримали наркозбувача
0
Читати далі
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі