Біля Рівного на ставку потонула жінка

Біля Рівного на ставку потонула жінка
0
Біля Рівного на ставку потонула жінка

На ставку парку-готелю "Швейцарія" сталась трагедія: втопилась 29-ти річна жінка. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук" повідомила рівненська журналістка Тетяна Закордонець.

"В "Швейцарії" потонула жінка. Швидка їхала 20 хв. Ну ясно, то далеко. Але якого ж х... в цілому готельному комплексі немає ні лікаря, ні рятувальника??? То ж біля води!
Мені от дзвонять, розказують, чую в трубку на задньому плані шалені крики, істерики. Жінка ж там не сама відпочивала. Кароче, там зараз робиться якась жесть. Жінці було 29-років. Вона просто перекинулась з матрасу. Тобто, якби у Швейцарії був лікар і рятувальник, вона б жила". - написала Тетяна Закордонець на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

Щоправда інтернет-видання "Рівне інформаційне", цитуючи слова одного з очевидців трагедії, розповідає інші обставини:

"Ми відпочивали в 2 метрах від цього всього, з матрацу вона не падала, в них навіть його не було. Жінка і компанія, з якою вона відпочивала були випивші, просто купались у воді, жартома борсались, пірнали під воду. Я купалась поряд з ними, все було добре, буквально через хвилин 10 її витягнули на берег і почали відкачувати та викликати швидку".

У парк-готелі "Швейцарія" теж розповіли додаткові обставини:

"Нещасний випадок, смерть - це завжди трагедія. На жаль найчастіше трагедії трапляються через необережність, алкоголь та безпечність. Часто відпочинок біля води "розбавляють" алкоголем. Чи мав він місце у трагедії, яка сьогодні сталась на водоймі біля парк-готелю з'ясує експертиза. Ми ж додамо ту інформацію, яка чомусь не з'явилась у повідомленнях ЗМІ про загибель 29-річної жінки.
По-перше: згідно вимог законодавства і правил на водоймі біля парк-готелю постійно чергує рятувальник. І цього дня він теж був на своєму робочому місці. Наявність лікаря не передбачена законодавством.
По-друге: трагедія сталась неподалік берега, на мілині. І як стверджують очевидці, стала наслідком необдуманих жартів на воді.
По-третє: жінці надавав першу допомогу знайомий жінки, яка втопилась. Він не підпускав до неї людей, які були поруч. І навіть заважав і застосував силу до лікарів "швидкої", які прибули на місце події". - йдеться у повідомленні на сторінці парку-готелю "Швейцарія" у соціальній мережі "Фейсбук".

0
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі