Будівельні "Посиденьки": Юрій Чаборай про високі зарплати рівненських будівельників, заборону фарбувати фасади в зелений колір

Будівельні
1

У п'ятому випуску авторської програми "Посиденьки" Юрій Дюг записав філософський ефір з підприємцем, відомим будівельником та власником торгової марки "INTER - BETON" Юрієм Чабораєм. Під час майже півгодинного ефіру поспілкувались про європейську та українську культуру ведення бізнесу, важливість наявності успішної бізнес-історії та подяк від клієнтів. Окремо торкнулись і теми виїзду українських будівельників на роботу закордон. Юрій Чеборай переконаний  це можна зупинити лише конкурентним рівнем оплати праці. Кожен в будівельній галузі має отримувати оплату праці від 10 тисяч гривень і більше. Це принцип  є визначальним  для власника "INTER - BETON".

Також Юрій Чаборай переконаний, що у Рівному невдовзі зростатиме попит на якісне житло європейського типу. Крім того активніше впливати на архітектурне обличчя міста має  і міська влада. Разом з будівельниками треба погодити правила будівництва в центрі міста, вимоги  до фасадів будівель, їх кольору та стилю. Будівельники самі зацікавлені в тому , готові це підтримувати і виконувати.

 

Дивіться також: 

"Посиденьки" з Климуком: Скільки грошей на техніку проситиме головний шляховик Рівного та чому не боїться активістів

"Посиденьки" з Харковцем: чому рівненські вчителі масово не виїжджають на заробітки в Європу 

"Посиденьки" з Кирилюком: Рівненський соратник Сергія Тарути про розвиток бізнесу, вибори за відкритими списками, електронне урядування та партію «Основа»

"Сірий кардинал" Рівнеради: заступник мера Сергій Васильчук про 16 років депутатства, власний будинок та відсутність персонального авто

 

 

1
Політика Наука і технології # Юрій Чаборай # Посиденьки
Найцікавіші матеріали
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі
У Рівненській ОДА вивчали доцільність публічних закупівель
0
Читати далі