Чому вона мене не хоче?

Чому вона мене не хоче?
0
Чому вона мене не хоче?
За даними вчених, населення їх країн стало помітно рідше займатися сексом в останні роки. Вчені пояснюють це різними видами інтернет-залежності як від соцмереж, так і інших сайтів.

Як в Штатах?
 
Вчені Каліфорнійського університету Сан-Дієго і флоридського Атлантичного університету опублікували доповідь, згідно з якою жителі США на початку 2010-х років стали займатися сексом в середньому на 15% рідше, ніж наприкінці 1990-х. Тоді цей показник був 62 рази в рік (1,19 рази в тиждень), а зараз — тільки 53. Тобто, американці віддаються любовним утіхам не частіше разу на тиждень.
 
Що там в Британії?

Знизилася статева активність і у британців. Якщо в 2000-му році дані Національного дослідження сексуальних відносин і способу життя (Natsal) свідчили про те, що британські жінки займаються сексом в середньому 1,575 разів в тиждень, а чоловіки — 1,55 рази, то, згідно з доповіддю за 2013 рік, ці показники впали нижче позначки 1,25.
 
І насамкінець про Австралію

Аналогічна тенденція спостерігається і в Австралії: 1,4 рази в тиждень в 2014 році проти 1,8 рази десятьма роками раніше.

Здавалося б, розвиток медицини і технологій повинні були привести до зворотного ефекту. Якість контрацептивів і протизаплідних засобів підвищилася, а інтернет зробив знайомство і спілкування з людьми більш доступним: з'явилися соціальні мережі, сайти знайомств і спеціальні мобільні додатки. Але на ділі все не так просто.

Винні Інтернет і робота
 
Однією з причин зниження статевої активності серед населення став саме інтернет. Велика кількість порносайтів, на думку деяких дослідників, завдає шкоди статевому життю людей. Частина вчених говорить про існування «порнографічної залежності», коли у людини виникає прихильність до частого перегляду порно. Через це відбувається певна підміна реального сексу віртуальним.

Крім того, за однією з гіпотез, на статеву активність людей негативно впливають соціальні мережі. Як і раніше у випадку з телебаченням, інтернет і соцмережі нібито відбирають у людей занадто багато часу і відволікають від реального спілкування та заняття сексом. Але у цієї теорії є багато супротивників. Хтось каже, що наявність соціальних мереж і додатків для знайомств, навпаки, прискорює процес пошуку партнера.

Ще один фактор не на користь активного статевого життя — сучасне повсякденне життя в економічно розвинених країнах. Люди стали набагато більше часу проводити на роботі, а робота, у свою чергу, завжди пов'язана зі стресом.

Infokava.com.ua
0
Суспільство # інтернет # Соціальні мережі # інтимне життя # стрес
Найцікавіші матеріали
Спортсмен з Рівненщини здобув дві нагороди на чемпіонаті Європи.
0
Читати далі
На Рівненщині трирічний хлопчик випав із вікна
0
Читати далі
Чи будуть введені обмеження електропостачання в Україні
0
Читати далі
В Обарові відремонтують амбулаторію, а в Сарнах - дорогу
0
Читати далі
Житель Рівненського району за образу співмешканки помстився ударом ножа у живіт
0
Читати далі
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі