Депутат Рівненської облради "наїхав" на голову ОДА за дороги

Депутат Рівненської облради
0
Депутат Рівненської облради "наїхав" на голову ОДА за дороги

Депутат Рівненської обласної ради Володимир Муляр розкритикував очільника облдержадміністрації Олексія Муляренка щодо стану будівництва доріг в області. У своєму записі на персональній сторінці у Фейсбук депутат звернув увагу голови ОДА, що далі його слів і запевнень справа не рушила.\

- Тема доріг чи не найближча мені! Я переймаюся і намагаюся відстоювати стан дорожнього покриття, два роки тому я мріяв про митний експеремент і звертався до нардепів від області у ВРУ, щоб пролобіювати його через Кабмін і тут.... цікава стаття сайта "ВСЕ" !!! Олексій Муляренко, то нам виходить не треба 205 млн. грн на дороги! Нам не треба доріг!? Ви збирали комісії, прес-конференції... гроші є коли буде робитися Р05 в грудні 20 числа в слякоть і мороз!? На що ви розраховуєте пане голово ОДА!? Пане, голово ОДА підворушіть свій апарат, бо може область лишитися і без доріг і без коштів на експеремент! P.S. Звернення готую!!! - написав Муляр.

 

Читайте також: Митники "клепають" мільйони на дороги Рівненщини, а от чиновники досі їх не використовують

Пізніше депутат дотримав слова й оприлюднив звернення.

 

Варто зауважити, що журналісти сайту ОГО оприлюднили 13 липня коментарі голови ОДА Олексія Муляренка щодо будівництва й ремонта доріг. Однак, у словах очільника області знову лише самі наміри.

- На ремонт доріг у Рівненській області цього року виділять із державного бюджету понад 158 мільйонів гривень. Минулоріч ця сума становила лише 53 мільйони. Плюс великі надходження передбачаються із залучення та реалізації проекту-експерименту — перевиконання митниці. Враховуючи показники минулого року, враховуючи аналіз тих показників, які є вже у цьому році, а у 2017 році понад 80 мільйонів гривень надійшли на казначейські рахунки для реалізації цього проекту, тож передбачаємо, що додатково близько 300 мільйонів отримаємо на будівництво доріг. Також на експлуатацію доріг передбачені ще 105 мільйонів гривень. З цих грошей велика частина буде витрачена на мілкоямковий ремонт та заходи безпеки дорожнього руху. Отже, зважаючи на вищесказане, можна стверджувати, що цього року ми плануємо реалізувати рекордну велику суму на будівництво і ремонт доріг у Рівненській області — близько півмільярда гривень, - вкотре "нагодував сніданками" журналістів Муляренко.

0
Наука і технології # Олексій Муляренко # ремонт дороги # Володимир Муляр # будівництво доріг
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі