Директор "Фіалки" відповів на критику стосовно реконструкції стадіону на Рівненщині

Директор
0
Директор "Фіалки"  відповів на критику стосовно реконструкції стадіону на Рівненщині

Політична партія "Національний корпус" гостро розкритикували ремонт міського стадіону у Костополі. Мовляв, будівельники роботи роблять неякісно та недбало. Однак, для сайту "ВСЕ" будівельна фірма "Фіалка", що виконує роботи відповіли на звинувачення активістів. 

Активісти Національного корпусу опублікували гнівний пост в адресу фірми, що реконструює стадіон в Костополі. На їх думку, сумнозвісна  "Фіалка" виконує роботи " аби як, а часу до завершення робіт обмаль:

 

 

Однак, керівник фірми, Юрій Фалко запевнив, що роботи аж ніяк не завершаться цього річ, та все буде виконано належної якості. Також будівельник вважає, що об`єктивною критикою може бути лише після оцінки проекту:

 


Юрій Фалко, Фото 4Влада

 

Хоча б знати їхню кваліфікацію, чи знають вони державні норми, чи знають проект. Має бути об`єктивна інформація та об`єктивне звинувачення. На сьогоднішній день тривають роботи. Деякі проблеми не були зрозумілі, доки не викопали грунт. Не було зрозуміло які там мережі і в якому стані. Маса дрібниць. Крім того легкоатлети в ході виконання робіт, з яким спілкується Нац. Корпус, щоразу хочуть щось нове запропонувати. Я розумію, що реконструкція таких споруд відбувається раз у надцять років і звичайно, коли робиться, то хочеться аби в такому невеличкому місті служило багато років. Я підтримую їхню ініціативність. Якщо вони зараз не зініціюються, то не це відбудеться протягом довгого часу. Я думаю, що років 30 стадіон буде служити і вони зможуть приймати змагання на високому рівні. Я сам вболіваю за спорт і якби це робилося в моїй Зорі, я б звичайно теж приходив і контролював процес. У нас по договору гарантійний строк 3 чи 5 років. Ніхто з об`єкту нікуди не поїхав, будівництво триває. Введення в експлуатацію цього року не буде, в зв`язку з тим, що федерація легкої атлетики внесла багато змін. Стадіон буде зданий в експлуатацію у наступному році. В цьомц році, ми закінчили бігові доріжки, влаштуємо трибуни, точніше сучасні противандальні сидіння і змонтували вікна. В зв`язку з погодніми умовани, мабуть будемо припиняти будівництво, а з весни – відновимо, коли буде остаточна «експертиза» проектно- кошторисної документації . Все виконаємо так, як хочуть замовники. Все буде нормально, там буде гарний об`єкт, - коментує директор фірми-підрядника Юрій Фалко

 

 

 

 

Фото Національний Корпус Костопіль 
 
0
Політика Наука і технології # Костопіль # Юрій Фалко # ПВКФ «Фіалка» # стадіон Колос
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі